Είναι φορές που ψάχνω απελπισμένα να βρω καινούριους τρόπους να μαγειρέψω αγαπημένα υλικά και ν’ ανακαλύψω νέες μεθόδους που θα …
Συνταγές : Καραβίδες για Θαλασσινά
-
greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com
-
Τι τα θέλετε, άστε τους άλλους, φτιάξτε το καλύτερα για εσάς τις ίδιες, αποκλειστικά για εσάς, ένα βράδυ που οι …
-
Υλικά 1 κιλό φρέσκες καραβίδες Για τη σάλτσα 20 φιλετάκια αντσούγιας 2 σκελίδες σκόρδο 1 καυτερή κόκκινη πιπερίτσα 1 κουταλάκι …
-
Το εξαιρετικό αυτό θαλασσινό, δίνει την κορυφαία γεύση του σε κάθε μας μπουκιά. Μία γεύση με φινέτσα και άρωμα βυθού.
-
Για ούζο παντός καιρού και ειδικά για χαλαρή λιακάδα στη βεράντα, κάνει όμως και για γκουρμέ πλαίσιο νηστείας και προσευχής …
-
Τα γιουβαρλάκια, τσι όπως δεν τα έχουμε ξαναδοκιμάσει. Υλικά 1 φλιτζάνι ρύζι arborio ή καρολίνα 6 κούπες ζωμός λαχανικών 1/2 …
-
ΕΝΑΣ ΕΥΚΟΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ GOURMET ΠΙΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΜΟΡΦΗ ΣΟΥΠΑΣ…ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟΤΡΙΜΜΕΝΟ ΠΙΠΕΡΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΑΣΥΡΤΙΚΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ!!!…
-
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -4 καραβίδες καθαρισμένες -2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες -3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1/4 κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι -2 …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά (3-4 μερίδες) : 1 κιλό καραβίδες 4 φλ. νερό 1 κλωνάρι σέλινο 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες πιπέρι
-
Βραστές καραβίδες μια συνταγή εύκολη, νόστιμη και νηστίσιμη! Εκπληκτικός μεζές για ουζάκι! Εκτέλεση συνταγής – μαγείρεμα: Βράζουμε το νερό προσθέτοντας …
-
Φρέσκες πεντανόστιμες καραβίδες με σάλτσα ντομάτας. Συνοδευτικό; πιλάφι!
-
-
Φτιάχνουμε τις καραβίδες εύκολα και γρήγορα με μια νοστιμότατη σάλτσα. Ένα μεζεδάκι για ούζο!!
-
-
Υλικά:1 κιλό μεγάλες καραβίδες1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά ψιλοκομμένη1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι¼ φλιτζανιού του τσαγιού ελαιόλαδο5 κουταλιές της σούπας ούζο1½ …
-
Για τους λατρεις της καραβιδας. Μου την φτιαχνουν φιλοι μου ψαραδες στ&eta
-
Πρόκειται για την αγαπημένη μου συνταγή, μιας και περιέχει όλα τα αγαπημένα μου συστατικά μαζί, δηλαδή τα θαλασσινά (καραβίδες), τα …
-
-