Chocochoc με εκλπληκτική sauce και παγωτό
Εκπληκτικό γλυκό με υγρή σοκολάτα!
Εκπληκτικό γλυκό με υγρή σοκολάτα!
1 ζαχαρούχο γάλα (400 γρ.) 1 εβαπορέ γάλα με χαμηλά λιπαρά παγωμένο στην κατάψυξη για 2 ώρες 250ml κρέμα γάλακτος …
Η συνταγή αυτή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου, και είναι το καλύτερο παγωτό σοκολάτα!
600 γρ. φρέσκες κατακόκκινες φράουλες 4 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο 100 γρ. άχνη ζάχαρη 500 γρ. κρέμα γάλακτος 35% κρύα 100 …
150 γρ. μαργαρίνη 4 κ.σ κακάο 200 γρ. ζαχαρούχο 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 2 κ.σ. κονιάκ 100 γρ. φουντούκια …
15 γεμιστά μπισκότα 1 κ.σ. γάλα 8 σάντουιτς παγωτό ανάμικτα βανίλια σοκολάτα 600 γρ. παγωτό μέντα με κομμάτια σοκολάτας (πράσινο) …
4 μεγάλες ώριμες μπανάνες χυμός από 1 λεμόνι 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 350ml κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 μπάρες σοκολάτα …
300 γρ. μπισκότα λεμονιού γεμιστά ή απλά 90 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 λεμόνια ακέρωτα 1 λίτρο ορμπέ λεμόνι (σπιτικό ή …
1 συσκευασία DOUBLE OREO 1 συσκευασία OREO με Γέμιση Σοκολάτα 300 γρ. Γάλα Κρύο 300 γρ. Κρέμα Γάλακτος 4 Κ. …
2 συσκευασίες OREO 4 κ.σ. λιωμένο βούτυρο 1½ κιλό παγωτό βανίλια 1 συσκευασία OREO με γέμιση σοκολάτα 1/2 φλ. καβουρδισμένο …
300 γρ. φράουλες φρέσκες και κατακόκκινες κομμένες σε τέταρτα 250 γρ. γιαούρτι φράουλα 12 DOUBLE OREO χοντροσπασμένα σπασμένα OREO για …
Υλικά συνταγής 1½ συσκευασία (156 γρ. ) OREO 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 600 γρ. παγωτό βανίλια …
Υλικά συνταγής 2 συσκευασίες double OREO 6 κρόκοι αβγών 100 γρ. ζάχαρη 3-4 κ.σ. νερό χυμός από 1/2 μικρό λεμόνι …
Για σας που προσέχετε τη γραμμή σας, ένα παγωτό από το βιβλίο μου Δροσερά Γλυκά, μόνο με 120 θερμίδες ανά …
Η ζέστη θέλει παγωτό. Ένα τέλειο επιδόρπιο για τους λάτρεις του καφέ από το βιβλίο μου Δροσερά Γλυκά.
Δοκιμάστε αυτή τη συνταγή για παγωτό σοκολάτα και είμαι σίγουρη ότι θα σας γίνει συνήθεια. Απλά το καλύτερο παγωτό σοκολάτα!
Υλικά 2 λίτρα παγωτό½ πακέτο μπισκότα βουτύρου½ πακέτο μπισκότα βουτύρου με σοκολάτα…
Μια πολύ ιδιαίτερη γεύση που πρέπει να το δοκιµάσετε οπωσδήποτε – Δεν περιγράφεται! μερίδες 5 , Χρόνος Προετοιμασίας 20 λεπτά …
Φτιάξτε το και σερβίρετέ το μετά από το γεύμα, θα ξετρελαθείτε! Να θυμάστε: πρώτα πλένουµε καλά τις φράουλες και έπειτα …
Η συνταγή είναι της κας Βάσως Κριτάκη.