Πίτα κυπριακή
argiro.gr
Υλικά 2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί1 κ.γλ. αλάτι20 γραμμ. φρέσκια μαγιά2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό1 κ.σ. ελαιόλαδο…
Υλικά 2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί1 κ.γλ. αλάτι20 γραμμ. φρέσκια μαγιά2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό1 κ.σ. ελαιόλαδο…
150 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο150 γραμμ. νερό2 πρέζες αλάτι3 κ.σ. βούτυρο (50 γραμμ.)3 αυγά μεγάλα…
Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1” στις 19/10/2011.
250 γραμμ. αλεύρι μαλακό 150 γραμμ. βούτυρο κομμένο σε καρέ, σε θερμοκρασία δωματίου 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ζάχαρη…
11/2 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 πρέζα αλάτι9 κ.σ. βούτυρο παγωμένο και κομμένο σε καρεδάκια…