Πατάτες a la creme (dauphinois ) με μπριζόλα βουτύρου
www.argiro.gr
Οι πατάτες a la creme συνοδεύουν ιδανικά την αρωματισμένη ζουμερή μπριζολα! 5 μέτριες πατάτες 1 σκ. σκόρδο 200 ml κρέμα …
Οι πατάτες a la creme συνοδεύουν ιδανικά την αρωματισμένη ζουμερή μπριζολα! 5 μέτριες πατάτες 1 σκ. σκόρδο 200 ml κρέμα …
Υπέροχο πιάτο με νόστιμο κρέας και απαλό πουρέ που ξετρελαίνει!
2-1/2 κιλά μοσχαρίσιες μπριζόλες ενιαίο κομμάτι με κόκαλο 2 σκ. σκόρδο 1κλαδί δεντρολίβανο 1κλαδί θυμάρι 4 -5 κ.σ. ελαιόλαδο μπόλικο …
Η συνταγή παρουσιάστηκε στην εκπομπή “Πρωινό ΑΝΤ1” στις 13/1/2012.
Υλικά 6 χοιρινά μπριζολάκια Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο10-12 φρέσκα κρεμμυδάκια ολόκληραΓια την πάστα πιπεριάς:2 ψητές κόκκινες πιπεριές1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη1/4 φλ. …
Σερβίρουµε µε ζυµαρικά ή πουρέ. Έτσι, σε 30΄ έχουµε ένα ολοκληρωµένο πιάτο µε ένα εκπληκτικό κοκκινιστό και το συνοδευτικό του …