Παραδοσιακό κιχί με πράσο και λουκάνικο
Οι περιοχές γύρω από την Κοζάνη φημίζονται για τα λουκάνικα με μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, με πολλά καρυκεύματα. Χρησιμοποιήστε …
Οι περιοχές γύρω από την Κοζάνη φημίζονται για τα λουκάνικα με μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, με πολλά καρυκεύματα. Χρησιμοποιήστε …
Τα Ζαγοροχώρια είναι ο παράδεισος της πίτας! Ειδικά όταν περιέχουν υλικά της Ηπειρώτικης γης, όπως το κατσικίσιο τυρί ΠΟΠ, κανείς …
Πίτα ή σουφλέ; Όπως και να τη δείτε είναι μια πολυ νόστιμη πρόταση για μπουφέ σε πάρτυ ή για το …
Λαχταριστό μπουρέκι που σεβίρεται, κατά προτίμηση, ζεστό. Στα μισά του ψησίματος τρυπάμε ελαφρά την επιφάνεια με μαχαίρι γιατί φουσκώνει.
Η συνταγή παρουσιάστηκε στο “Πρωινό ΑΝΤ1” στις 24/1/2012. Υλικά 5 μεγάλα πράσα 6 αυγά½ λίτρο γάλα 2 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό …
Τραγανή σφολιάτα με αφράτη γέμιση, ιδανική για μπουφέ, αλλά και για το φιλικό τραπέζι. Είναι προτιμότερο να σερβιριστεί ζεστή, συνοδεία …