Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και …
-
www.glykes-alchimies.gr
-
Για τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. …
-
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
-
Μια εύκολη κι ωραία συνταγή για Χριστουγεννιάτικα μπισκότα με γλάσο από τον Σ. Παρλιάρο. Λίγα μυστικά ακόμα Δοκίμασα την συνταγή …
-
Αντι να το κανουμε ρολο που ειναι συνήθες, του δινουμε σχήμα τούρτας. Εγώ ως επιπλέον πρόσθεσα απο πάνω γκανάζ σοκολατας, …
-
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
-
Λιώνουμε τη σοκολάτα με το βούτυρο σε μπεν μαρί. Κόβουμε το αντικολλητικό χαρτί σε λωρίδες, στο ύψος της φόρμας που …
-
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Βράζουμε το νερό μαζί με τη ζάχαρη. Μόλις βράσει το αποσύρουμε και αφήνουμε να κρυώσει. …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Τι να πω για τη συνταγή αυτή… την εχω φτιαξει αμετρητες φορές και πάντα μ’επιτυχία. Και δε χρειαζεται πάντα να …
-
Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιαρου και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι είναι η πιο εύκολη συνταγή που έχετε …
-
Αντί για παντεσπάνι βάζουμε μπισκότα, ενώ η γέμιση είναι μια σοκολατένια κρέμα κατσαρόλας. Μια εύκολη τούρτα που θα λατρέψουν τα …
-
Είναι μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για γλυκές και αλμυρές κρέπες του Στέλιου Παρλιάρου.
-
Μοντέρνα έκδοση της σεράνο που έτρωγα όταν ήμουν μικρή από τον Στέλιο Παρλιάρο με μερικές δικές μου αλλαγές!
-
Μετά το χρυσό άγγιγμα του Μίδα, σειρά έχει το σοκολατένιο άγγιγμα του Παρλιάρου. Έτσι λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσε να …
-
Την αξιοσύνη του Παρλιάρου δεν θα σας την μάθω εγώ. Είναι ένας πραγματικός “νονός του γλυκοκόσμου”, τα κατορθώματά του είναι …
-
Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα 50 γρ. φουντούκια 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 90 γρ. ζάχαρη 30 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα …
-
Υλικά Μακαρόν 175 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 75 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 75 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον …
-
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. νερό 20 …
-
Υλικά Ζύμη 250 γρ. νερό 250 γρ. αυγά (περίπου 5 αυγά, αλλά καλύτερα να τα ζυγίσουμε) 150 γρ. αλεύρι για …
-
Υλικά Καραμέλα 200 γρ. ζάχαρη 80 γρ. νερό 80 γρ. γλυκόζη Σοκολάτα 600 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 600 …