FINANCIERS – ΜΙΚΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΪΚ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει μια καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου κέικ σοκολάτας. Αντί για την κλασική του …
Υλικά Κέικ 500 γρ. βούτυρο αγελάδας, τεμαχισμένο 500 γρ. κουβερτούρα με περίπου 70% κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 500 γρ. …
Υλικά 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού 400 γρ. ζάχαρη άχνη 390 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Υλικά 8 κρόκοι αυγών 8 ασπράδια αυγών 200 γρ. ζάχαρη άχνη + επιπλέον για πασπάλισμα 300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα …
Υλικά Κέικ 80 γρ. σταφίδες ξανθές 60 γρ. ουίσκι 265 γρ. ζάχαρη καστανή, κρυσταλλική 410 γρ. αλεύρι για όλες τις …
Υλικά 200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 150 γρ. φουντούκια, αλεσμένα σε σκόνη 150 γρ. καρύδια, αλεσμένα σε σκόνη …
Υλικά 50 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 160 γρ. ζάχαρη άχνη 200 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε σκόνη 90 …
Υλικά 125 γρ. βούτυρο αγελάδας 125 γρ. ζάχαρη 4 αυγά 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν …
Υλικά 5 κρόκοι αυγών 5 ασπράδια αυγών 300 γρ. ζάχαρη 300 γρ. καρότα, τριμμένα 300 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα σε …
Υλικά Κέικ 400 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 400 γρ. ζάχαρη 8 αβγά 140 γρ. λευκά αμύγδαλα 40 γρ. …
Υλικά 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 320 γρ. άχνη ζάχαρη + επιπλέον για πασπάλισμα 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, …
Θέλει φαντασία και τόλμη να πειράξετε λίγο τα αγαπημένα σας μελομακάρονα και να τα σερβίρετε ως κέικ!
Υλικά 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο 4 αβγά 250 γρ. Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ για όλες τις χρήσεις 250 γρ. …
Υλικά Κέικ 4 αβγά 200 γρ. ζάχαρη 330 γρ. Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ ΑΛΛΑΤΙΝΗ 100 γρ. …
Υλικά 70 γρ. βούτυρο αγελάδας 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος 200 γρ. Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ για όλες τις χρήσεις 2 αβγά 6 κρόκοι …
Υλικά (για 10 μερίδες): 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο λιωμένο 4 αυγά 250 γρ. αλεύρι 1 κουτ. του γλυκού …
Ένα υπέροχο μυρωδάτο κέικ με μέλι που σε συνδυασμό με το μέλι ευχαριστεί όλες μας τις αισθήσεις!! Μια συνταγή του …
Ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα ιδιαίτερο και πεντανόστιμο κέικ! Υλικά 250 γρ. παντζάρια, καθαρισμένα και βρασμένα 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο …
Ο Στέλιος Παρλιάρος είναι ο κορυφαίος Έλληνας ζαχαροπλάστης που με φαντασία και μεράκι αναδεικνύει την ζαχαροπλαστική σε ύψιστη τέχνη. Σήμερα …