Κρέμα με σοκολάτα και βανίλια Παρλιάρου
Υλικά 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 6 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 100 …
Υλικά 400 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 6 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 100 …
Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τους λάτρεις της λευκής σοκολάτας και της γλυκιάς της γεύσης.
Γιατί να την αγοράσουμε αφού μπορούμε να τη φτιάξουμε πανεύκολα με τα χεράκια μας; Αν κάνατε ήδη την εξαιρετική μερέντα …
Υλικά Κρέμα σοκολάτας 300 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 300 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. μασκαρπόνε Λευκή κρέμα …
Υλικά Μπαβαρουάζ 800 γρ. παγωτό σοκολάτα, λιωμένο 15 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (δηλαδή 3 των 5 γρ. ή 6 των 2,5 γρ.) …
Υλικά 250 γρ. λευκή κουβερτούρα, ψιλοκομμένη 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά, χτυπημένη στο μίξερ μέχρι να γίνει παχύρρευστη σαν γιαούρτι …
Υλικά 150 γρ. σοκολάτα με περίπου 70% κακάο 120 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια …
Υλικά 1 μπουκάλι λευκό γλυκό κρασί ή Vinsanto 20 γρ. ζελατίνα σε φύλλα (4 φύλλα των 5 γρ. ή 8 …
Υλικά 1 κιλό φρέσκο γάλα, πλήρες 2 κ.γ. στιγμιαίος καφές (σκόνη) 40 γρ. κακάο 30 γρ. κορν φλάουρ 120 γρ. …
Υλικά 500 γρ. γάλα καρύδας 80 γρ. ζάχαρη 30 γρ. κορν φλάουρ 4 αυγά κανέλα (προαιρετικά)
Υλικά 4 αυγά 120 γρ. ζάχαρη 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 100 γρ. βούτυρο αγελάδας, κομμένο σε κομμάτια, …
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα 5-%-55% κακάο, ψιλοκομμένη 300 γρ. γιαούρτι 100 γρ. γάλα 50 γρ. μέλι ξύσμα από 1 λεμόνι
Υλικά 1 κιλό ρόδια καθαρισμένα 750 γρ. Μαυροδάφνη 100 γρ. ζάχαρη 2 ξυλάκια κανέλας 1 κλωναράκι βανίλιας, κομμένο κατά μήκος …
Κρόκους από 6 αβγά Ασπράδι από 4 αβγά 125 γρ. ζάχαρη καστανή 375 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 175 γρ. φουντούκια …
Τη κρέμα αυτή μπορεί κάποιος να την φάει κυριολεκτικά με το κουτάλι, να την αλείψει πάνω σε ψωμί σαν μαρμελάδα, …
Η κλασική συνταγή για πραλίνα φουντουκιού, που είναι η βάση για απίθανα αλείμματα, από τον Στέλιο Παρλιάρο! 250 γρ. φουντούκια …
Λαχταριστή σοκολάτα και αρωματικές φράουλες. Το καθένα ξεχωριστά αποτελεί μοναδική απόλαυση. Και τα δυο μαζί, γευστική εμπειρία! Δια χειρός Στέλιου …
Το απόλυτο επιδόρπιο! Συνδυάζει φρούτο με ζάχαρη και γιαούρτι με μέλι. Διαδικασία Για το ζελέ: Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνας να μαλακώσουν σε …
Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με κρύο νερό για να μαλακώσουν και, παράλληλα, γεμίζουμε ένα μεγάλο μπολ …
Υλικά περίπου 1½ κιλό ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και πολτοποιημένα στο μπλέντερ (η πούλπα του φρούτου πρέπει να ζυγίζει 1 κιλό) …