ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και …
Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με την άχνη. Προσθέτουμε και τα 200 γρ. αμυγδαλόσκονη και …
Για τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. …
Υλικά 170 γρ. ζάχαρη άχνη 50 γρ. κακάο 330 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 2 αυγά 550 γρ. αλεύρι …
Υλικά 1 κιλό νιφάδες βρόμης 125 γρ. βούτυρο αγελάδας, σε θερμοκρασία δωματίου 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 500 γρ. νερό 250 …
Υλικά 400 γρ. θυμαρίσιο μέλι 400 γρ. σουσάμι ξύσμα από 1/2 λεμόνι
Υλικά 320 γρ. αμύγδαλα λευκά + μερικά επιπλέον για την επιφάνεια 600 γρ. ζάχαρη άχνη 75 γρ. ασπράδι αυγού (περίπου …
Πανεύκολο κέρασμα με ωραίο άρωμα και ωραία ιδέα για τη Σαρακοστή γιατί είναι νηστίσιμο.
Είναι χορταστικά και τέλεια για σνακ και για το σχολείο. 300 γρ. βούτυρο 225 γρ. αλεύρι 1 κουτ. γλυκού μπέικιν …
Τι θα λέγατε για μερικά τραγανά σοκολατένια σπιτικά μπισκότα; Ο κόπος μικρός, η απόλαυση εγγυημένη.
Δοκιμασμένα και πεντανόστιμα κάθε μπουκιά μοσχοβολάει βούτυρο. Μια συνταγή που την πήρα από τον Στέλιο Παρλιάρο…
Συνταγή για ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Παρλιάρου του Στέλιου Παρλιάρου από την εκπομπή γλυκές αλχημίες στο MEGA.
Προετοιμασία: 15 ́, Ψήσιμο: 15 ́, Συνολικό κόστος: 3,80. € Υλικά (για … Διαδικασία: Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα με ένα κοφτερό …
Διαδικασία: “Ζύμη”: Ρίχνουμε στο μπλέντερ (ή στο μούλτι σε δύο δόσεις) … …
Εξαιρετικά μπισκότα βουτύρου με μαύρη ζάχαρη που γίνονται ανάρπαστα. Μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου.
Προετοιμασία: 30 ́, Ψήσιμο: 25. ́ Υλικά (για 750 – 800 γρ.): 400 γρ. αλεύρι. 200 γρ. … Διαδικασία: … …