FINANCIERS – ΜΙΚΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΕΪΚ
www.glykes-alchimies.gr
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη άχνη, το κορν φλάουρ και το κακάο. Λιώνουμε τη σοκολάτα στον φούρνο …
Ο μετρ της ζαχαροπλαστικής Στέλιος Παρλιάρος μας προτείνει μια καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου κέικ σοκολάτας. Αντί για την κλασική του …
Υλικά 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. βούτυρο αγελάδας, λιωμένο 4 αβγά 250 γρ. Αλεύρι ΑΛΛΑΤΙΝΗ για όλες τις χρήσεις 250 γρ. …
Προετοιμασία: 20΄ περίπου, Ψήσιμο: 25΄