Σοκολατένιος μπαμπάς με κρέμα passion fruit Παρλιάρου
Υλικά Μπαμπάδες 225 γρ. αλεύρι σκληρό 20 γρ. κακάο 10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή 1 πρέζα αλάτι …
Υλικά Μπαμπάδες 225 γρ. αλεύρι σκληρό 20 γρ. κακάο 10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή 1 πρέζα αλάτι …
Υλικά Βάση 300 γρ. κουβερτούρα 50%-55% κακάο, τεμαχισμένη 160 γρ. βούτυρο αγελάδας 4 αυγά 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αλεύρι …
Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι στη φωτιά. Όταν κάψει, ρίχνουμε σιγά-σιγά τη ζάχαρη, έτσι ώστε να αρχίσει να καραμελώνει. Όταν ρίξουμε …
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας εντυπωσιάζει για ακόμη μια φορά με μια δροσερή, απολαυστικότατη τούρτα.Διαδικασία Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα …
Μια πολύ εύκολη και πολύ δροσερή κρέμα και ένα γρήγορο γλυκό κουταλιού για το σερβίρισμα.
Σοκολάτα, γάλα και κορν φλάουρ μπαίνουν στην κατσαρόλα και βγαίνουν σε μορφή κρέμας· είναι το πιο κλασικό, εύκολο και αγαπημένο …
Ένα ελαφρύ και ανοιξιάτικο γλυκό, χωρίς λιπαρά, με βάση τα φρούτα. Ό,τι πρέπει για αποτοξίνωση μετά τα τσουρέκια και τα …
Το μέλι έχει σημαντικό πλούτο στοιχείων καθώς προσφέρει πιο υγιεινή γλυκύτητα από αυτήν της επεξεργασμένης ζάχαρης και πολλούς υδατάνθρακες. Τι …