Ραβανί με ινδική καρύδα και σοκολάτα Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια αυγών 140 γρ. ζάχαρη 140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 70 γρ. αλεύρι για όλες τις …
Υλικά 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια αυγών 140 γρ. ζάχαρη 140 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 70 γρ. αλεύρι για όλες τις …
Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα τα ασπράδια με 40 γρ. από τη μετρημένη ζάχαρη σε σφιχτή μαρέγκα.
Συνταγή για Ραβανι με ινδικη καρυδα Παρλιάρου του Στέλιου Παρλιάρου από την εκπομπή γλυκές αλχημίες στο MEGA.