Καραμελωμένοι ξηροί καρποί με σοκολάτα Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα 50 γρ. φουντούκια 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 90 γρ. ζάχαρη 30 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα …
Υλικά 50 γρ. αμύγδαλα 50 γρ. φουντούκια 50 γρ. φιστίκια Αιγίνης 90 γρ. ζάχαρη 30 γρ. νερό 250 γρ. κουβερτούρα …
Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα της αρεσκείας μας (μπίτερ, γάλακτος ή λευκή) ζαχαρωμένα ροδοπέταλα και βιολέτες (βρίσκουμε σε καταστήματα με ξηρούς …
Υλικά 250 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο 250 γρ. ταχίνι 50 γρ. γλυκόζη 50 γρ. μαύρο ρούμι τρούφα για επικάλυψη
Συνταγή για Σοκολατακι με καραμελωμενα αμυγδαλα Παρλιάρου του Στέλιου Παρλιάρου από την εκπομπή γλυκές αλχημίες στο MEGA.
Υλικά 300 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, τεμαχισμένη για τη γέμιση + 400 γρ. επιπλέον για την επικάλυψη 125 γρ. κρέμα γάλακτος …