Τούρτα μπίτερ σοκολάτα με ρούμι Παρλιάρου
Υλικά Βάση 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Γκανάς 700 γρ. …
Υλικά Βάση 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. κακάο 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη Γκανάς 700 γρ. …
Υλικά Βάση 60 γρ. βούτυρο αγελάδας 120 γρ. μπισκότα digestive Κρέμα 150 γρ. κουβερτούρα περίπου 70% κακάο 30 γρ. βούτυρο …
Υλικά Για τις βάσεις – 6 ασπράδια αυγών – 100 γρ. ζάχαρη – 200 γρ. κουβερτούρα 68%-70% κακάο, ψιλοκομμένη – …
Υλικά Βάση 6 κρόκοι αυγών 6 ασπράδια αυγών 150 γρ. ζάχαρη 60 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 40 γρ. …
Υλικά Κρέμα 750 γρ. κρέμα γάλακτος με 35%-36% λιπαρά 3 κλωναράκια βανίλιας 150 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, λιωμένη σε …
Υλικά 750 γρ. κουβερτούρα με 50%-55% κακάο, ψιλοκομμένη + λίγη ακόμα τριμμένη για γαρνίρισμα (υπάρχει και έτοιμο τρίμμα σοκολάτας στο …
Μια φανταστική και εύκολη συνταγή από τον άρχοντα της ζαχαροπλαστικής Παρλιάρο. Μια τούρτα όλο σοκολάτα με πολλά βύσσινα και σοκολατένιο …
Αγίου Δημητρίου χτες και γιόρταζε ο ανηψιός μου και ο πατέρας μου. Μουντός ο καιρός και είπα να βάλω λίγο …
Το γλυκό στο οποίο διαγωνίστηκαν οι συμμετέχοντες του 2ου διαγωνισμού «Γίνε ζαχαροπλάστης».
Στα γενέθλια ή απλώς σε ένα καλοκαιρινό κάλεσμα αυτή η πανεύκολη τούρτα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους.
Δείτε βήμα-βήμα τη συνταγή που έκρινε το νικητή για τον 1ο διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής «Γίνε Ζαχαροπλάστης».Συμβουλές Η πούλπα αχλαδιού πωλείται έτοιµη σε …
Ο Στέλιος Παρλιάρος μας δείχνει βήμα-βήμα πώς φτιάχνουμε την τούρτα που έκρινε τους νικητές στο διαγωνισμό «Γίνε ζαχαροπλάστης»…