ΚΑΝΌΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ // CANNOLI SICILIANI
Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της συνταγής. Σε αυτήν που παρουσιάζουμε εδώ, αρωματίσαμε το μπισκότο με κακάο, κανέλα και γλυκό κρασί Marsala, …
Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της συνταγής. Σε αυτήν που παρουσιάζουμε εδώ, αρωματίσαμε το μπισκότο με κακάο, κανέλα και γλυκό κρασί Marsala, …
Η συνταγή που σας παρουσιάζω σήμερα είναι του Luca Montersino από το βιβλίο του Le dolci tentazioni. Η διαδικασία είναι …
Καταπληκτική κρέμα για γλυκά και Τούρτες. 50 γρ. νερο, 180 γρ. ζαχαρη, 1 βανιλια, 4 ασπραδια αυγων τα οποια τα …
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
Η ιταλικη μαρεγγα, ολως παραδοξως, ειναι πιο διαδεδομενη στην Γαλλια, παρα στην Ιταλια. Η ιταλικη μαρεγγα παρασκευαζεται εν θερμω, οπως …
Υλικά1 κούπα ζάχαρη½ κούπα νερό1 κουταλιά της σούπας γλυκόζη4 ασπράδια αυγών σε θερμοκρασία δωματίουελάχιστο αλάτι ή 2-3 σταγόνες λεμόνιΕκτέλεσηΣε ένα …