ΜΠΙΣΚΟΛΆΤΕ, ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ! // BISCOLATTE (BISCOTTI DA INZZUPARE NEL LATTE)
Από τα κλασσικά ιταλικά μπισκότα γιά το πρωινό, είναι και αυτά με την κρέμα γάλακτος. Θα τα συναντήσετε και τυποποιημένα …
Από τα κλασσικά ιταλικά μπισκότα γιά το πρωινό, είναι και αυτά με την κρέμα γάλακτος. Θα τα συναντήσετε και τυποποιημένα …
Αυτά τα βιεννέζικα μπισκότα ήθελα να τα κάνω εδώ και καιρό. Κυρίως γιατί μου αρέσει το σχήμα τους, κρύβεται μια …
Σήμερα μας παρουσιάζει τα διάσημα pabassinos (παμπάσινος), γλασσαρισμένα μπισκοτάκια με ξηρούς καρπούς, διακοσμημένα με πολύχρωμα κας-κας ή τρούφα.Το σχήμα τους …
Θα γίνουν οι καλύτεροι σας φίλοι!Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το κακάο μέσα στο μπολ και χτυπάμε για λίγο ακόμη με …
ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΓΕΜΙΣΤΑΕνα γευστικο επιδορπιο που μας ερχεται απο το Πιεμοντε (περιοχη του Τορινο). Οπως εχω πει επανειλημμενα, στις παραδοσιακες ιταλικες …
Εύκολη συνταγή και νόστιμη και αν χρησιμοποιηθεί μαργαρίνη είναι και νηστίσιμη.
Ανάλαφρες Ιταλικές μαρέγκες με άρωμα πικραμύγδαλουΥλικά2 ασπράδια αυγών¼ κ.σ. αλάτι1 φλιτζ. Ζάχαρη1 φλιτζ. Ξεφλουδισμένα αμύγδαλα ψιλοκομμένα¾ κ.σ. εσανς αμυγδάλουΕκτέλεσηΧτυπάμε τα …
Συστατικά: # 175 γρ. αμύγδαλα ολόκληρα χωρίς φλούδα # 250 γρ. αλεύρι # 180 γρ. ζάχαρη # ξύσμα από 1 …