ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΡΥ ΜΕ ΜΟΣΧΑΡΙ
* Το φτιάχνουμε στο μπλέντερ με 2 κοτσάνια κιτρονέλας, 1 κ. σ. galangal, 1 κ. γ. κύμινο, 125 κ. γ. …
* Το φτιάχνουμε στο μπλέντερ με 2 κοτσάνια κιτρονέλας, 1 κ. σ. galangal, 1 κ. γ. κύμινο, 125 κ. γ. …
Για τη μαρινάδα 3 κ.σ. σάλτσα σόγιας 1 κ.γ. μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ. κορν φλάουρ 400 γρ. μοσχάρι Για τη …
Μια πολύ εύκολη Ταιλανδέζικη συνταγή. Κυρίως για πικάντικα γούστα! 300 γρ. κιμά χοιρινό ή βοδινό 1-2 σκόρδα ψιλοκομμένα 5-6 ξηρές …
Οι μαγειρικές μας αναζητήσεις σήμερα μας οδηγούν για ακόμη μία φορά στη μακρινή και εξωτική Ταϋλάνδη για ένα πιάτο …
Αν και η συνταγή μας δεν είναι ταϋλάνδέζικη, αλλά από τη Μαλαισία και συγκεκριμένα το νησί του Πενάνγκ στο ΒΔ …
450 γρ. Ροσμπίφ 400 ml γάλα ινδικής καρύδας 2 κ.σ.φιστικέλαιο 5 κ.σ. πάστα penang 8 φύλλα καφίρ λάιμ φρέσκα ή …
Αν και όχι κινέζικο, είναι εξίσου καλό, με γεύση πιο δροσερή και καθαρή. Ένα πλήρες γεύμα, όταν σερβίρεται με ρύζι.