Αγκινάρες με πολύχρωμα λαχανικά αλά πολίτα
1/4 φλ. ελαιόλαδο 12 αγκινάρες καθαρισμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους κομμένα σε φέτες …
1/4 φλ. ελαιόλαδο 12 αγκινάρες καθαρισμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια με τα φύλλα τους κομμένα σε φέτες …
Ένα φαγητό με πολύ μεγάλη ιστορία, στον τόπο μας αλλά και στις παλιές πατρίδες στη Μικρά Ασία. Αυτή είναι η …
Γνωστές και μη εξαιρετέες!!! Υλικά 500 γρ. αγκινάρες φρέσκες ή κατεψυγμένες 300 γρ. αρακά φρέσκο ή κατεψυγμένο 2 μικρές πατάτες …
Στη συνέχεια καθαρίζουμε τις πατάτες και τα καρότα και τα κόβουμε σε μεγαλούτσικα κομμάτια.Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε φετάκια …
Ο Tσελεμεντές είναι ο πρώτος που αναφέρει τον όρο ‘α λα πολίτα’ για μια συνταγή τουρκικής προέλευσης που μέχρι τότε …
υλικά • 8 αγκινάρες, καθαρισμένες • 3/4 φλιτζ. ελαιόλαδο • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα • 10 ξερά κρεμμύδια στιφάδου (κοκκάρια), …
Μιας κι αρχίσαμε να μιλάμε για “αποτοξίνωση” σήμερα κι εγώ έφτιαξα αγκινάρες, νωρίς ίσως αλλά υπάρχουν στη λαϊκή αγορά εδώ …