Γλώσσες φιλέτα ουζάτες..!! #ψάρι
Βαρέθηκα όλα τα φιλέτα ψαριού να τα τρώω πανέ, όπως αρέσουν στα παιδιά μου!! Ιδού λοιπόν φιλέτα για ενήλικες !! …
Βαρέθηκα όλα τα φιλέτα ψαριού να τα τρώω πανέ, όπως αρέσουν στα παιδιά μου!! Ιδού λοιπόν φιλέτα για ενήλικες !! …
Νόστιμο, γρήγορο και υγιεινό φαγάκι! Υλικά – 6 γλώσσες φιλέτα μεγάλες – Περίπου 10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες – Περίπου 15 …
Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 1 ώρα Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 8 φιλέτα γλώσσας, κατεψυγμένα 1/3 κούπας χυμό λεμονιού αλάτι …
Η γλώσσα είναι ένα από τα πιο ευκολομαγείρευτα ψάρια. Σε ελάχιστα λεπτά, απολαμβάνουμε ένα γευστικό πιάτο, με λίγες θερμίδες.
Ψάρι γλώσσα στο φούρνο, προς αποφυγήν του τηγανιού…
1 πακέτο ψάρι φιλέτο γλώσσας [Καλιμάνης] 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες 4 σκελίδες σκόρδο σε ροδέλες κομμένο 1 ματσάκι μαιντανό …
Περιέχει: Γλώσσα, Ελαιόλαδο, Αλάτι
Εύκολο και γρήγορο φαγητό με μοναδικό κόπο το καθάρισμα και το κόψιμο των μανιταριών. Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας (περίπου 200 …
Μια νόστμη παραλλαγή στο πανάρισμα.
Ρολάκια από Φιλέτο Γλώσσας με Λαχανικά και σάλτσα Λεμόνi.Eύκολα και υγιεινά.
…Φέτος λοιπόν αποφάσισα να πρωτοτυπήσω και να φτιάξω αποκλειστικά για μένα ένα πιάτο! Σας δίνω τα υλικά για ένα άτομο, …
Ξεπλένουμε τη γλώσσα, τη στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και αλατοπιπερώνουμε.Σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί καλά …
Μια συνταγή απλή, ελαφριά και πολύ νόστιμη ακόμη και για όσους δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα ψάρια.
Από τα ελάχιστα ψάρια που τρώνε χωρίς να υπάρξει καμμία ένσταση είναι η γλώσσα και πιο συγκεκριμένα το φιλέτο της. …
Μια πρωτότυπη συνταγή για ψάρι γλώσσα στον φούρνο με καλοκαιρινή γεύση και μεσογειακό άρωμα.
Η γλώσσα εν ωραίο ψάρι, αλλά συνήθως πολλύς κόσμος τηανίζει την. Τούτη η συνταγή εν σίουρα πιο υγιεινή που το …
Μετά από απαίτηση πολλών φίλων, δημοσιεύω σήμερα μια ιδιαίτερη συνταγή με ένα από τα πιο αγαπημένα ψάρια όλων μας, την …
Η γλώσσα είναι ένα νόστιμο ψάρι συνήθως φιλέταρισμένο και χωρίς κόκκαλο,γι’ αυτό είναι αγαπημένο ψάρι μικρών και μεγάλων! Σήμερα σερβίρεται …
Πολύ πρωτότυπη συνταγή ψαριού που κερδίζει εντυπώσεις!
Σε κατσαρόλα βάζουμε 200 ml και το βάζουμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να βράζει προσθέτουμε μια πρέζα σαφράνΤα αφήνουμε να …