Τι είναι ο «Συνταγούλης»;

Ο «Συνταγούλης» είναι δικτυακός τόπος που παρέχει μια Μηχανή Αναζήτηση" />

by admin

Τι είναι ο «Συνταγούλης»;

Ο «Συνταγούλης» είναι δικτυακός τόπος που παρέχει μια Μηχανή Αναζήτησης Συνταγών για να βρίσκεις, να αξιολογείς, να αποθηκεύεις και να οργανώνεις τους συνδέσμους προς τις αγαπημένες σου συνταγές. Ο «Συνταγούλης» κάνει την αναζήτηση συνταγών πιο εύκολη από ποτέ. Αν ψάχνεις συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής ή δημοσιεύεις τις δικές σου, ο «Συνταγούλης» είναι το κατάλληλο εργαλείο.

Με ενδιαφέρει να βρίσκω συνταγές. Πώς μπορεί να με βοηθήσει ο «Συνταγούλης»;

Στο «Συνταγούλη» θα βρεις περισσότερους 100.000 τίτλους συνταγών ταξινομημένους σε κατηγορίες. Με τη μηχανή αναζήτησης του «Συνταγούλη» μπορείς να ψάξεις στις καταχωρημένες συνταγές και να βρεις εύκολα τον τίτλο που σε ενδιαφέρει.

Έχω blog με συνταγές. Μπορώ να το συμπεριλάβω στο «Συνταγούλη»;

Οι συνταγές σου μπορούν να καταχωρούνται αυτόματα στο «Συνταγούλη» με RSS Feeds. Προϋπόθεση είναι τα κείμενα των συνταγών και οι φωτογραφίες να είναι δικά σου. Απλά συμπλήρωσε τη φόρμα καταχώρησης με τα στοιχεία του blog σου. Το blog θα πρέπει να έχει ως θέμα τις συνταγές και δυνατότητα για RSS Feeds. Αν θελήσεις οι σύνδεσμοι προς τις συνταγές σου να μην εμφανίζονται στο Συνταγούλη μπορείς να μας το ζητήσεις για να τους διαγράψουμε.

Θέλω να δημιουργήσω μια λίστα με τις συνταγές που μου αρέσουν. Μπορώ να το κάνω με το Συνταγούλη;

Φυσικά! Στο «Συνταγούλη» μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα με τις αγαπημένες συνταγές, να τη διαχειριστείς και να τη μοιραστείς με τους φίλους και τις φίλες σου.

Μπορώ να δημοσιεύσω τη συνταγή μου κατευθείαν στο «Συνταγούλη»;

Ο «Συνταγούλης» δημοσιεύει συνδέσμους προς συνταγές, οπότε δε μπορείς να δημοσιεύσεις συνταγές.

Μπορώ να διαβάσω ολόκληρη τη συνταγή που με ενδιαφέρει από το «Συνταγούλη»;

Για να διαβάσεις τη συνταγή που σε ενδιαφέρει πρέπει να πατήσεις στο σύνδεσμο που ανοίγει την ιστοσελίδα στην οποία βρίσκεται η συνταγή. Στο «Συνταγούλη» μπορείς να βρεις μια περιγραφή, ή έναν πρόλογο της συνταγής τα οποία είναι καθαρά ενδεικτικά και όχι ολόκληρες συνταγές.

Υπάρχει κάποια προϋπόθεση για να χρησιμοποιήσω το «Συνταγούλη»;

Για να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του «Συνταγούλη» είναι απαραίτητη η αποδοχή των Όρων Χρήσης και της Πολιτικής Απορρήτου

Διάβασα όλες τις ερωτήσεις αλλά δε βρήκα απάντηση στη δική μου

Αν η ερώτησή σου δεν έχει απαντηθεί ή υπάρχει κάποιο θέμα σχετικά με το site για το οποίο θέλεις να μας ενημερώσεις παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας.