Αρωματικοί κουραμπιέδες για το γιορτινό τραπέζι
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
Καβουρδίζουμε καλά τα αμύγδαλα. Δουλεύουμε το βούτυρο που είναι σε θερμοκρασία δωματίου με την άχνη να γίνουν κρέμα. Ενσωματώνουμε τις …
Αλεύρι, Βούτυρο, Άχνη – Ζάχαρη, Αυγό, Κονιάκ, Μοσχοκάρυδο, Αμύγδαλο, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Βανίλια
Χθες το βράδυ έφτιαξα τους κουραμπιέδες και σήμερα μοιράζομαι την συνταγή μαζί σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσω να χαθεί …
Χιονισμένοι με άχνη ζάχαρη!, Κομμάτια : 55, Χρόνος προετοιμασίας : 30’ , Χρόνος ψησίματος : 15’, Κόστος : 7 €
Τραγανά κουραμπιεδάκια, με μπόλικο καβουρντισμένο αμύγδαλο και υπέροχη γεύση βουτύρου, που τρίβουν και λιώνουν στο στόμα.Θυμίζουν κουραμπιέδες από καλό ζαχαροπλαστείο …
Οι γευστικότεροι και πιο εύκολοι κουραμπιέδες που φτιάξατε ποτέ!! Εγγυημένη επιτυχία χωρίς πολύ κόπο και πολύπλοκα συστατικά.Το αποτέλεσμα θα σας …
Τα Χριστούγεννα ήρθαν, είναι εδώ! Πράγμα που σημαίνει ότι τα αλεύρια, οι ζάχαρες και τα βούτυρα αρχίζουν να εξαντλούνται πιο …
Κουραμπιέδες παραδοσιακοί σημαίνει βούτυρο πρόβειο και αμύγδαλο!!!!!Αυτή η φωτογραφία είναι εδώ χρόνια. Γιατί; Γιατί κάθε χρόνο κάνω την ίδια συνταγή!!! …
Δύο συνταγές για κουραμπιέδες, παραδοσιακοί με βούτυρο γάλακτος και νηστίσιμοι με λάδι.
1 κιλό βούτυρο τύπου “Κερκύρας” 200 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα ψιλοκομμένα 1.200 γρ. αλεύρι μαλακό 1/2 ποτήρι κονιάκ 1 πιατάκι του …
Το βασικό συστατικό φυσικά των κουραμπιέδων είναι το βούτυρο. Καλό είναι όταν φτιάχνουμε κουραμπιέδες να επιλέγουμε το καλύτερο βούτυρο που …
Μια συνταγή για κουραμπιέδες από τα “χεράκια” μιας καλόκαρδης και δοτικής… ταρανδίνας!
Οι καλύτερα κουραμπιέδες έχουν πολλά αμύγδαλα και το ξύσμα πορτοκαλιού! 1 πακέτο βούτυρο 400 γραμμάρια ζάχαρη άχνη φλούδα πορτοκαλιού 7 …
250 γρ. Αμύγδαλα καβουρδισμένα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 350 γρ. μαργαρίνη 150 γρ. Βούτυρο γάλακτος 100 γρ. Αχνή Ζάχαρη ΜΑΝΑ 2 Βανίλιες 30 …
Οι κουραμπιέδες είναι τα γλυκά των Χριστουγέννων. Η παρακάτω συνταγή μας δείχνει πως θα φτιάξουμε εύκολα και πετυχημένα σπιτικούς κουραμπιέδες. …
Για τους κουραμπιέδες σοκολάτας , λιώνετε κουβερτούρα γάλακτος , αφήνετε λίγο να κρυώσει και μετά το ράντισμα με το ανθόνερο , κάνετε …
Ποτέ δεν είναι αργά για άλλη μια συνταγή κουραμπιέδων. Μικρές κομψές μπουκίτσες με υπέροχο άρωμα απο φρέσκο βούτυρο. Είναι η …
Εάν θα έπρεπε να διαλέξω από τα γλυκά των εορτών διαλέγω χωρίς δισταγμό τους κουραμπιέδες. Σας παρουσιάζω λοιπόν την δική …
Τέλειοι αφράτοι κουραμπιέδες… και του χρόνου! ΥΛΙΚΑ 2φλ. βούτυρο 4φλ. αλεύρι 2φλ αμύγδαλο χοντροκομμένο (ασπρισμένα και ελαφρά καβουρδισμένο) 3/4 φλ. …
Οι κουραμπιέδες…απλά. 250 γραμμαρια αμυγδαλόψιχα (όχι απαραίτητα ασπρισμένη) 500 γραμμάρια βούτυρο αιγοπρόβειο 1 κιλό αλεύρι μαλακό μισό ποτήρι ζαχαρη άχνη …