Μπακλαβάς με αμύγδαλα και φυστίκια Αιγίνης
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
Θα σας το πω! Αυτός ο μπακλαβάς με έκανε πολύ περήφανη. Βγήκε τέλειος! Τα φύλλα ψημένα και χωρισμένα ένα-ένα, ρούφηξαν …
10 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» της alfa 50 γρ. καβουρδισμένο φιλέ αμυγδάλου 600 γρ. κρύα κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά κανέλα …
Υπέροχο, μυρωδάτο και τραγανό! 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού 150 γρ. αμύγδαλα ωμά 1 κ.γ. κοφτό κανέλα ή μίγμα για γλυκά …
Υλικά ΚανταΪφι 400 γρ Βούτυρο 200 γρ λιωμένο Φυστικη Αιγίνης 350 γρ καθαρισμένο Για το σιρόπι Νερό 1 ποτήρι νερού …
Ο μπακλαβάς είναι νόστιμο σιροπιαστό γλυκό της Μέσης Ανατολής αλλά και της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας. Εορταστικός τις περισσότερες φορές, αφού …
Σοκολατένιες φωλίτσες με κανταϊφι για να εντυπωσιάσετε γευστικά… Total Time: 55Λεπτά Χρόνος προετοιμασίας: 30Λεπτά Χρόνος μαγειρέματος: 25Λεπτά Κανταϊφι – 500 …
Δοκιμάσαμε προσφάτως και θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας μια συνταγή για ένα πολίτικο γλυκό που μας ενθουσίασε. Υλικά: για τη …
Υλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. κάστανα βρασμένα 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα βούτυρο λιωμένο λίγο κανέλα λίγο γαρύφαλλο …
ΣΑΡΑΓΛΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΤΙΚΗ ΑΙΓΙΝΗΣ ΥΛΙΚΑ 5 φυλλα κρουστας 1κουπα καρυδια χοτροκομμενα 1κουπα φυστικια αιγινης 4κουτ σουπ σουσαμι…