Υλικά για πυρέξ 20χ25 εκ τυρί κρέμα 250 γρ μασκαρπόνε 460 γρ κρέμα γάλακτος 35% παγωμένη 120 γρ ζάχαρη άχνη …
Συνταγές με αμαρέτο
-
-
Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
-
Ένα γλυκό ψυγείου που θυμίζει άλλα παρόμοια… αλλά δε μοιάζει με κανένα σε γεύση. Τρώγεται πολύ πολύ παγωμένο….
-
Αφράτη βασιλόπιτα σαν κέικ με πορτοκάλι, αλεσμένα αμύγδαλα και καρύδια γεμιστή με άγλυκη σπιτική πραλίνα φουντουκιού με σοκολάτα.
-
Η ισορροπία μεταξύ των γλυκών, όξινων και γήινων γεύσεων της τάρτας όπως και των ποικίλων υφών της είναι, για μένα, …
-
Ένας δυνατός καφές με αρκετούτσικο αλκοόλ για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα.
-
Ένα ιδιαίτερα γευστικό κοκτέιλ που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τη γεύση της καρύδας.
-
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η εμμονή μου καλά κρατεί και σκοπεύω να παρασύρω κι εσάς· αυτή τη φορά με ένα κέικ. Πρόσφατα σας ξαναμίλησα …
-
Ένα υπέρχο semifreddo με καραμελωμένα αμύγδαλα και άρωμα εσπρέσσο.
-
Μας την έκανε δώρο ο Στέλιος Παρλιάρος τα Χριστούγεννα του 2008 και δοκίμασα την συνταγή του. Την έφτιαξα τέσσερις φορές …
-
Η πρακτική των ποσαρισμένων φρούτων νομίζω εκλείπει τα τελευταία χρόνια από τις σπιτικές κουζίνες. Κι όμως, μπορείς εύκολα να ετοιμάσεις …
-
Χωρίς μεζούρες και πολλά εργαλεία, εύκολη και νόστιμη.
-
-
Αυτή η τάρτα είναι για μένα ένα από τα καλύτερα επιδόρπια που θα μπορούσα να προσφέρω στα αγαπημένα μου πρόσωπα …
-
Υλικά 400 γρ κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 400 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 100 γρ μέλι 100 γρ βούτυρο τύπου κερκύρας λιωμένο …
-
Το δείπνο θα κλείσει με την αμυγδαλόπιτα την οποία θα σερβίρω ζεστή. Τη βουτυρένια, ζεστή σφολιάτα θα «αγκαλιάσει» μια ελαφριά …
-
Ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη μηλόπιτα κρούστα μαρέγκας.
-
Πολύ εύκολη συνταγή που μας δίνει τη δυνατότητα να φτιάξουμε υπέροχα σπιτικά γλυκάκια, ευπρόσδεκτα από όλους! Εξαιρετική ιδέα και για …
-
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 260 γρ.αλεύρι γ.ο.χ 40 γρ κακάο 100 γρ.βούτυρο ή μαργαρίνη λιωμένη ή ακόμα και σπορέλαιο 250 …