Το angel cake του Luca Montersino το συνάντησα όταν έψαχνα την συνταγή γιά την βουτυρόκρεμα με κρόκους αυγών. Κάτι μου …
Συνταγές με αμαρέτο με γλυκόζη
-
-
Οταν είχαμε μιλήσει για την βουτυρόκρεμα την ονομάσαμε αμερικάνικη βουτυρόκρεμα, και την ετοιμάσαμε πολύ απλά αναμιγνύοντας βούτυρο με ζάχαρη άχνη. …
-
Και η “εβδομάδα παγωτού” θα κλείσει με ενα παγωτό δικιάς μου επινόησης, υπέροχα κρεμώδες και αρωματισμένο με αγαπημένα υλικά : …
-
Το παγωτό κρέμα φιορεντίνα δεν είναι καθόλου δύσκολο να το φτιάξουμε και στο σπίτι, και σας εγγυώμαι ότι όποιος το …