Αλέθουμε τα αμύγδαλα και τα πικραμύγδαλα στο μπλέντερ. Προσθέτουμε σταδιακά το γάλα στα αλεσμένα αμύγδαλα κατά τη διάρκεια του χτυπήματος. …
Συνταγές με αμαρέτο με ζελατίνη
-
-
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η συνταγή ξεκίνησε πειραματικά, όμως είχε αίσιο και νόστιμο αποτέλεσμα. Το almond milk γενικά έχει …
-
Τώρα το αγαπημένο μας τιραμισού και σε ρολό! Υπέροχο! 60 γρ αλευρι 60 γρ ζαχαρη 2 αυγα 1 κ γ …
-
Το λικέρ αμαρέτο, αλλά και γενικά το άρωμα του πικραμύγδαλου μου αρέσουν ιδιαίτερα. Πρίν αρκετούς μήνες δοκίμασα ένα κρεμώδες γλυκό, …
-
Υλικά για τη Pana cotta 250 ml γάλα πλήρες 500 ml κρέμα γάλακτος 75 γρ ζάχαρη 5 μικρά φύλλα ζελατίνης …
-
Μια νόστιμη τούρτα σε σχήμα σαρλότ για όσους λατρεύουν το αμύγδαλο. Υλικά Για τα αμυγδαλωτά 500 γρ. αμύγδαλα λευκά 300 γρ. …
-
Ένα από τα πιο εύκολα και δροσερά γλυκά που μπορείτε να προσφέρετε στους μικρούς μας φίλους είναι η πανακότα. Η …