Υλικά: 500 γρ αλεύρι που φουσκώνει 150 γρ ψιλοκομμένη καρυδόψιχα 250 γρ αιγοπρόβειο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) 200 γρ ζάχαρη …
Συνταγές με βούτυρο αιγοπρόβειο
-
www.eukolesuntages.gr
-
Πόσο χαίρομαι όταν μοιράζομαι μαζί σας συνταγές γιαγιάς. Γιατί οι γιαγιάδες ξέρουν, οι συνταγές τους είναι σίγουρη επιτυχία Δεν πειράζω …
-
Σήμερα σκέφθηκα να σε γλυκάνω, θα ετοιμάσουμε κανταΐφι. Ένα γλυκό που αγαπώ πολύ μιας και το έχω συνδιάσει με τα …
-
Γίνεται και νηστίσιμο!!!~~~~~ …….Το αγαπημένο μου γλυκό!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρουστας 250 γρ αμύγδαλα. ( βγάζουμε τη φλούδα η …
-
Υπέροχα πασχαλινά τσουρέκια από την αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή!
-
Οι κουραμπιέδες είναι από τα πιο γνωστά, αγαπημένα και δημοφιλή γλυκίσματα, με διάφορες μορφές και ονόματα, σ΄όλη την Κεντρική Ευρώπη, …
-
Ποτέ μη λες ποτέ, έτσι δεν λένε. Να λοιπόν κι εγώ που σχεδόν ποτέ δεν είχα φτιάξει κουραμπιέδες σήμερα να …
-
Αξεπέραστη και πραγματικά λαχταριστή συνταγή με κριτσανιστά φύλλα κρούστας, με σιροπιασμένο τραγανό κανταΐφι και τρεμουλιαστή και αφράτη κρέμα βανίλιας-βουτύρου. Διαφορετικές …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΗ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!
nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.comby adminΜπισκοτα με γευση κουραμπιε και με γεμιση…που θα σας εκπληξει!!!Μοναδικα μπισκοτα-κουραμπιεδες γεμιστα με απιθανη και πραγματικα μοναδικη γεμιση πλασμενα με …
-
Υλικά (για 30-35 κουραμπιέδες) – 300 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο – 100 γρ. ζάχαρη άχνη – 570 γρ. αλεύρι για όλες …
-
Υλικά (για 30-35 κουραμπιέδες) – 300 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο – 100 γρ. ζάχαρη άχνη και μπόλικη ακόμη για πασπάλισμα – …
-
Οι Λαμπροκουλούρες είναι ένα είδος τσουρεκιού, τις έχω φτιάξει και παλιότερα με μαγιά και έχουν ταξιδέψει σε Πολωνία και Λονδίνο. …
-
Οι κουραμπιέδες…απλά. 250 γραμμαρια αμυγδαλόψιχα (όχι απαραίτητα ασπρισμένη) 500 γραμμάρια βούτυρο αιγοπρόβειο 1 κιλό αλεύρι μαλακό μισό ποτήρι ζαχαρη άχνη …
-
Αφράτες, γλυκοχιονισμένες καρδιές που λειώνουν στο στόμα. Υλικά 2 ποτήρια ελαιόλαδο 250 γρ. βούτυρο αιγοπρόβειο 3 κρόκους αυγών 3 κουταλιές …
-
Η κουζίνα της μεταπολεμικής επαρχίας, χαρακτηριζόταν από λιτότητα και αυτάρκεια… Κατ’ευθείαν από τις μνήμες μου και τις μνήμες των παλαιότερων …
-
Αφράτη βασιλόπιτα-κέικ με υπέροχη υφή και γεύση! Το καλό είναι ότι ενώ η γεύση της είναι πλούσια –όπως φαίνεται από …
-
-
Μετά τα τόσο πετυχημένα μελομακάρονα του Άκη σκέφτηκα ότι θα ήταν καλό να δημοσιεύσω και τους κουραμπιέδες του!
-
Γιορτες και πανεττονε πανε πακετο στην γειτονικη μας Ιταλια, αλλα τα τελευταια χρονια τα ειδαμε να κανουν την εμφανιση τους …