«Μους» σοκολάτας για δίαιτα!
Τι χρειαζόμαστε: 1 κεσέ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 1-2 κουταλάκια του γλυκού κακάο 1% 1-2 κουταλιές γλυκαντικό της επιλογής μας …
Τι χρειαζόμαστε: 1 κεσέ γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά 1-2 κουταλάκια του γλυκού κακάο 1% 1-2 κουταλιές γλυκαντικό της επιλογής μας …
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
Σας παρουσιάζω μια υπέροχη διαφορετική συνταγή για γλυκό από τον φίλο chef Παναγιώτη Βαρδάκα.
Απλούστατη συνταγή, μόνο 4 υλικά, απίστευτα νόστιμο αποτέλεσμα. Αυτή η κρέμα, στην ουσία είναι καθαρή σοκολάτα, η οποία αποκτά την …
200 ML ΑRLA ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΜΕ 36% ΛΙΠΑΡΑ 400 ML ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ 80 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 5 ΦΥΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ ½ ΦΥΛΛΟ …
Μια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino. Χρησιμοποιείται για να αρωματίσει κρέμες ή άλλες παρασκευές της ζαχαροπλαστικής. …
Οταν είχαμε μιλήσει για την βουτυρόκρεμα την ονομάσαμε αμερικάνικη βουτυρόκρεμα, και την ετοιμάσαμε πολύ απλά αναμιγνύοντας βούτυρο με ζάχαρη άχνη. …
600 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. γάλα 60 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 ζελατίνες 140 γρ. κουβερτούρα σοκολάτας …
Σοκολάτα και φράουλα, ένας τέλειος συνδυασμός! 300 γρ. φράουλες λιωμένες στο μούλτι 30 γρ. ζάχαρη άχνη 250 ml κρέμα γάλακτος …
Ακόμη μια μικρή βασική συνταγή, πολύ χρήσιμη, με υπογραφή του Luca Montersino. Αυτή η αρωματικότατη πάστα λεμονιού χρησιμοποιείται για να …
Ανάλαφρη και δροσερή! 500 γρ. κατεψυγμένα raspberries 30 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 1 φακελάκι ζελατίνη σε σκόνη …
Namelaka, η πιό τέλεια σοκολατένια κρέμα που μπορείτε να φανταστείτε, με την υφή πλούσιας μους! Η ονομασία της προέρχεται από …