Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο και θωρακίζουμε το κρέας. Όταν πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές το βγάζουμε. Στο ίδιο …
Συνταγές με δαφνόφυλλα
-
foodaholics.gr
-
Μπορείτε να φανταστείτε κάτι άλλο για τη νηστεία μας…; Μα φυσικά όχι… Μίλάμε για ένα σούπερ λαχταριστό φαγητό με ζουμερό …
-
ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗ // INSALATA DI LENTICCHIE BELUGA E GAMBERETTI
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΕκτός από εξαιρετικά νόστιμες, έχουν και υψηλή διατροφική αξία, καθώς είναι πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτ ικές ίνες; μάλιστα μόλις …
-
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
-
Το χταπόδι στιφάδο είναι απ’ τους πιο νόστιμους νηστίσιμους μεζέδες καθώς συνδυάζει τη βαθιά γλύκα απ’ τα κρεμμυδάκια με τη …
-
Ένα κλασικό, ελληνικό φαγητό, το φινετσάτο λεμονάτο μοσχάρι στα καλύτερά του. Είναι υπόξινο ή ρυθμιζόμενα ξινό (κατά πως μας αρέσει) …
-
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
-
Εύκολο και νόστιμο πιάτο σε ελάχιστο χρόνο! Όταν τα παιδιά στο σπίτι είναι μικρά, φροντίζει κανείς το ψαρικό της εβδομάδας …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υλικά: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ελαιόλαδο 5 κλων Πράσα σε ροδέλες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 καρότο σε ροδέλες 3 πατάτες …
-
Άλλη μια αγαπημένη μου συνταγή που μοιράζομαι με πολύ χαρά μαζί σας γιατί νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να την …
-
Ένα πιάτο για τον βασιλιά, πολύ ξεχωριστό και ντελικάτο. Μοσχαρίσια γλώσσα, μαριναρισμένη για δέκα μέρες, βρασμένη στη συνέχεια και σερβιρισμένη …
-
Μαθαίνουμε έναν εύκολο τρόπο να βράσουμε σωστά το μπασμάτι μόνο σε 5 λεπτά! Αφήνουμε το ρύζι να βράσει με τα …
-
Άσχετα με τα παιχνίδια του καιρού μια σούπα πάντα είναι ευπρόσδεκτη στο τραπέζι μας, είτε ως πρώτο πιάτο, είτε για …
-
* Η συνταγή για την μους από φρέσκο τυρί κρέμα και κυδώνια είναι από το νέο δωρεάν συλλεκτικό περιοδικό γεύσης …
-
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
-
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
-
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
-
Οσπριάδα (σούπα με ποικιλία οσπρίων) – από «Τα φαγητά της γιαγιάς» Η οσπριάδα είναι μια εξαιρετικά νόστιμη και υγιεινή σούπα …
-
Να σας πω ότι τα τρώω 2-3 φορές μέσα στη βδομάδα, ειδικά το χειμώνα με διάφορους ζωμούς που ετοιμάζω με …
-
Ο πρωταγωνιστής της σαρακοστιανής κουζίνας, το χταπόδι, γίνεται ένα υπέροχο πιάτο για το τραπέζι της οικογένειας! Υλικά: 1 χταπόδι καθαρισμένο …