Κοκκινόψαρο με πιπεριές στη λαδόκολλα
Ψαράκι γλύκισμα! Σας δίνω τα υλικά για ένα ψάρι, εσείς φτιάχνετε όσα θέλετε. Εγώ έκανα δύο, το κάθε ψάρι σε …
Ψαράκι γλύκισμα! Σας δίνω τα υλικά για ένα ψάρι, εσείς φτιάχνετε όσα θέλετε. Εγώ έκανα δύο, το κάθε ψάρι σε …
Σας άργησα λίγο σήμερα, έτσι;;; Η παλαμίδα είναι ψάρι σχετικά οικονομικό, εύκολο και προσιτό στο μαγείρεμά του ακόμα και για …
Υλικά (για 4 άτομα)1 συναγρίδα 1½ κιλό περίπου ( με τα λέπια του)1 κλαράκι δενδρολίβανο η κάποιο μυρωδικό της αρεσκείας …
1 κιλό φιλέτο σολωμού 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μουστάρδα σπιτική 1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη αλάτι φρεσκοτριμμένο πιπέρι 4 φύλλα …
Καλημέρα!Σήμερα έχουμε πεντανόστιμο σολομό, ζουμερό και λεμονένιο! Τα λεμονάκια μας είναι αρκετά φρουτώδη και έχω να σας δηλώσω ότι τα …
200 γρ. φιλέτο τόνου 10 γρ. κόκκους πιπεριών (κόκκινο, μαύρο, πράσινο) 3 κλων. δενδρολίβανο Αλάτι ημίχονδρο 1/2 πιπεριά Φλωρίνης 1/2 …
Στην νηστεία των Χριστουγέννων όπως με πληροφόρησαν, επιτρέπεται το ψάρι μέχρι του Αγίου Σπυρίδωνος. Έτσι για νηστεύοντες και μη, θα …
Συνδυασμός που κάνει θραύση τα τελευταία χρόνια στα εστιατόρια, εδώ σε μία απλή, σπιτική εκδοχή.
1 μυλοκόπι (~1 kg.)4 σκ. σκόρδο1 κομμάτι τζίντζερΧυμός 1/4 λάιμ1,5 κ.γ. πιπέρι Σετσουάν1 κ.γ. δεντρολίβανο1 κ.γ. θρούμπι (ή θυμάρι αν …
ΥΛΙΚΑ: 1 Κιλο ψαρι παγκασιους ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ: 1 κ.γ.μαντζουρανα ξερη 1κ.γ.δεντρολιβανο 1κ.γ.μουσταρδα 1κ.σ.μαγιονεζα ½ λεμονι το χυμο του 1 …
Τόσες φορές που φάγαμε γαύρο μαρινάτο στα τσιπουράδικα, δεν θα ήταν κρίμα να μη το έχουμε και στο σπίτι μας? …
υλικά 1 κιλό συναγρίδα ή όποιο άλλο ψάρι σας αρέσει 3 φέτες λεμόνι ή λάιμ 2 κλωναράκια δεντρολίβανο 1 κιλό …
Βρήκαμε φρεσκότατο γαύρο στην αγορά και ρωτήσαμε τη Νίκη Χρυσανθίδου πώς να τον φτιάξουμε.
750 γρ. μπαρμπούνια 60 ml. ελαιόλαδο 1 λεμόνι 30 γρ. αλεύρι 2 μικρές πατάτες 60 ml. γάλα μάραθος μαντζουράνα δενδρολίβανο …
Είπαμε να κάνουμε τις τσιπούρες γεμιστές σήμερα και υπήρξε διάσταση απόψεων για τα μυρωδικά, έτσι έδωσα μία σολομώντεια λύση και …
Τα ψάρια ξέρω τι θα μου πείτε, πως είναι δύσκολη τροφή και άντε να πείσεις τους μίζερους να τα φάνε… …
Το δεντρολίβανο , το αρισμαρί όπως το λέμε στην Κρήτη, είναι από τα αγαπημένα μυρωδικά της κουζίνας μας. Σε ψητά …
Όταν το μπαρμπούνι συνοδεύεται από αρωματικά χόρτα…Υλικά Μπαρμπούνια – 6 τεμ. Λευκό κρασί – 1 1/2 ποτήρι του κρασιού Χυμός …
Ο παστός γαύρος, ή αλλιώς αντσούγιες, ειδικά ξυδάτος, (ή μαρινάτος όπως λέγεται), είναι για μένα ο κορυφαίος μεζές για ούζο, …
Το δεντρολίβανο είναι από τους καλύτερους φίλους του ψαριού το έχουμε ξαναπεί, εδώ θα το δούμε με την γνωστή μας …