Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
Μια άκρως γιορτινή συνταγή. Πεντανόστιμο ρολό με πλούσια σάλτσα και πατάτες. Το ιδανικό γεύμα για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σας. Θα …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο! Τα πολυαγαπημένα γιουβαρλάκια αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους και είναι κατάλληλα για χειμώνα και καλοκαίρι για το οικογενειακό …
Αυτό το κλασσικό ρώσσικο πιάτο με την πλούσια κρεμώδη σάλτσα αποτελεί μια γρήγορη εναλλακτική για το μοσχάρι ψητό κατσαρόλας. # …
ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΟΦΡΙΤΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣΤο σοφρίτο είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της πραδοσιακής κορφιάτικης κουζίνας. Η ονομασία του …
Υλικά συνταγής κουνέλι: 1 περίπου 1,5- 2 κιλά, κομμένο σε μερίδες κρεμμυδάκια για στιφάδο: 1 κιλό καθαρισμένα, ολόκληρα ζωμός κότας …
Υλικά συνταγής νουά μοσχαρίσιο: 1½ κιλό βούτυρο: 2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας και αρκετό επιπλέον για τις …
Αν βαρεθήκατε τα κλασικά σουβλάκια στο φούρνο, αυτή είναι μια διαφορετική και απλή πρόταση χοιρινού, για να το συνδυάσετε με …
Το πολύωρο βράσιμο σε χαμηλή φωτιά μέσα στο ζωμό, έχει ως αποτέλεσμα το κρέας να μαλακώσει και να βγεί όλη …
Ένα πιάτο ασυνήθιστο, γευστικό και αρωματικό μας προτείνεται από αυτή τη συνταγή. Τι λέτε; Θα το δοκιμάσετε;
Σημερα θα απολαύσουμε ένα πεντανόστιμο, χορταστικό πιάτο από τα βόρεια της Ιταλίας, το περίφημο γκούλας! Το γκούλας είναι μία παλιά …
Το ραγού δεν είναι βέβαια τίποτα ξεχωριστό από ένα απλό κοκκινιστό μοσχαράκι, που όλοι αγαπάμε! Όμως για να πετύχεις την …
Η σημερινή μας συνταγή είναι ιδανική για επίσημα καλέσματα αλλά και για την καθημερινότητα. Το χοιρινό είναι ένας κρέας που …
Πλησιάζουν γιορτινες μέρες, οπότε ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά για τα “επίσημα” τραπέζια. Μια συνταγή φερμένη απο την Ρωσιά περιμένει να την …
Υλικά για 6 άτομα 6 μοσχαρίσια φιλέτα, πάχους 3 εκ. 1 φλ. τσ. ζωμό κρέατος 1 φλ. τσ. κρασί λευκό …
Περίπου 1 μήνας από την τελευταία μου ανάρτηση, πρέπει να είναι από τις λίγες φορές που πάει τόσος καιρός! Δεν …
Γιουβαρλάκια αυγολέμονο (της Μίκας) Από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες σουπίτσες, μικρών και μεγάλων. Ότι πρέπει για τις μέρες του …
Φαγάκι εύκολο, νόστιμο, πικάντικο!Από τα φαγάκια αυτά που ευχαριστιέται όλη η οικογένεια, και το ευχαριστιέται και η νοικοκυρά, γιατί δεν …
Σήμερα το πρωί ξύπνησα και μου ήρθε στο μυαλό η ζεστασιά μιας σούπας, πως όχι άλλωστε είμαστε στην καρδιά του …
Εδώ και καιρό η συνταγή γιά το βοδινό αλά μπουργκινιόν βρισκόταν στην λίστα με τις συνταγές που κάποια μέρα θα …