Εύκολα κορδονάτα τσουρέκια με προζύμι μαγιάς! Όταν πριν αρκετά χρόνια δημοσίευσα τη συνταγή μου για τα τσουρέκια με φυσικό προζύμι …
Συνταγές με κακουλέ
-
www.cretangastronomy.gr
-
…
-
Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και ξαφνικά όλες μας προσπαθούμε να βρούμε τις ιδανικές συνταγές που θα μας αποζημιώσουν …
-
Τσουρέκια “της Μαρίας” με ζαχαρούχο με στέβια χωρίς ζάχαρη, χωρίς βούτυρο, χωρίς μίξερ, χωρίς ζύμωμα!!!
-
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 4 πλεξίδες) 1 κιλό αλεύρι σκληρό για τσουρέκια, κοσκινισμένο 125 γρ. μαγιά νωπή (5 πακετάκια των 25 …
-
Τα πιο μαστιχωτά και παραφουσκωμένα τσουρέκια ever!
-
Αφράτα κορδονάτα και μυρωδάτα!!! Εγγυημένη μας συνταγή! 😉
-
Αυτά τα τσουρέκια τα έχουν όλα! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να φουσκώσουν ξανά και ξανά. Χωρίς ζυγαριά τα φτιάχνουμε …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Υπέροχα πασχαλινά τσουρέκια από την αγαπημένη μας Δέσποινα Βανδή!
-
‘Ετσι, λοιπόν, κατέληξα στην σημερινή μου πρόταση για δύο ειδών διαφορετικά τσουρεκάκια… μαφινάκια γεμιστά με μαρμελάδα και τσουρεκοκουλουράκια ή αλλιώς …
-
Μια εγγυημένη συνταγή για λαχταριστά και ονειρεμένα τσουρέκια από την Βασούλα. Δοκιμάστε την!
-
Δεύτερη συνταγή για τσουρέκια πολύ επιτυχημένη Αφράτα με ίνες, κρατάνε την υγρασία τους για μέρες και δεν τρίβονται. Θα τα …
-
Υλικά —Μετράμε την δοσολογία με το κουτί από το ζαχαρούχο γάλα — 1 κουτί ζαχαρούχο , 3 κουτιά ζάχαρη, 2 …
-
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα αφράτο, λαχταριστό και μοσχοβολιστό τσουρέκι? Σίγουρα όχι εγώ! Τα θέλω στο πρωινό μου, τα …
-
Πεντανόστιμη και αφράτη!
-
Υλικά 7 οο γραμμάρια αλεύρι για τσουρέκι 50 γραμμάρια μαγιά νωπή 200 ml γάλα χλιαρό 1 50 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο …
-
Όπως θα δείτε πιο κάτω πάλι με ζυμαράκια εμείς θα ασχοληθούμε… με τι άλλο θα καταπιανόμασταν άλλωστε. Θα κάνουμε τσουρεκάκια …
-
Παραμονή Πρωτοχρονιάς και τα βραδινά τραπέζια θα γεμίσουν καλούδια για να υποδεχτούν φίλους και συγγενείς. Τα έντονα συναισθήματα, η χαρά, …
-
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ250 γρ. φρέσκο αγελαδινό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου50 γρ. μαργαρίνη2 μέτρια ποτήρια του νερού ζάχαρη4 αβγά500 γρ. αλεύρι …
-
Παραδοσιακή, αφράτη, νόστιμη και μυρωδάτη βασιλόπιτα που τρώγεται μέχρι και το τελευταίο ψίχουλο!!!