Μίνι μιλφέιγ
Επειδή ως γνωστόν είμαι λάτρης του πολύ εύκολου και συγχρόνως νόστιμου, θα σας πω πως φτιάχνω αυτά τα νόστιμα μιλφεϊγάκια. …
Επειδή ως γνωστόν είμαι λάτρης του πολύ εύκολου και συγχρόνως νόστιμου, θα σας πω πως φτιάχνω αυτά τα νόστιμα μιλφεϊγάκια. …
Την ιδέα την είχα αλλά για να καταφέρω να την εφαρμόσω έψαξα το αγαπημένο μου βιβλίο με σοκολατένια γλυκά του …
Υλικά για κρέμα ζαχαροπλαστικής(συνταγή Παρλιάρου) 350 γρ. φρέσκο γάλα 150 γρ. κρέμα γάλακτος 80 γρ. ζάχαρη 1 αβγό 3 κρόκοι …
Σαρλότ λοιπόν θα φτιάξουμε σήμερα, ένα κλασικό Γαλλικό γλυκό που αποτελείται από μια κρέμα “βαυαρίας” (bavarois) και παντεσπάνι ή σαβαγιάρ. …
ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα μπανάνας: 6 κρόκοι 270 γρ. ζάχαρη 100 γρ. κόρνφλαουρ 1 λίτρο γάλα 100 γρ. βούτυρο 5 …
Ένα πλούσιο γλυκό και στο μάτι και σε θερμίδες, ναι…αλλά η φιλοσοφία είναι ότι δεν φτιάχνουμε κάθε μέρα γλυκά, οπότε …
Για τους λάτρεις της σοκολάτας. Και δεν είναι λίγοι!!!
Δεν γίνετε πάρτυ τουλάχιστον στο σπίτι μου και παλιότερα στην μαμά μου χωρίς αυτό τον κορμό… Όταν η κυρία Βέφα …
Από τον Chef Patissier Δημήτρη Οικονομίδη Ημερομηνία προβολής 07/02/13 – ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα: 340 γρ. λευκή σοκολάτα 35 γρ. …
Υλικά: 2 φύλλα σφολιάτας (700 γρ.) Για την κρέμα: 200 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο γάλα 4 κρόκοι αυγών (80γρ.) 100 …
Υλικά: 200γρ. φράουλες σε κομματάκια 100γρ. φράουλες ολόκληρες μικρές 150γρ. σοκολάτα 250γρ. τυρί μασκαρπόνε 100γρ. σαντιγί 100γρ. ζάχαρη 125ml γάλα …
Υλικά 3 πακέτα σφολιατίνια 6 κουταλιές σούπας (κοφτές) μαλακό αλεύρι 2 κουταλιές σούπας (κοφτές) κορν-φλάουρ 1/2 ποτήρι ζάχαρη ελάχιστο αλάτι …
Το μιλφειγ ειναι ενα γλυκο γαλλικης προελευσης και προερχεται απο τη γαλλικη λεξη mille-feuille που σημαινει χιλια φυλλα λογω της …
Υλικά 3 μπισκότα φύλλα σφολιάτας είναι σε πακετάκια τα σφολιατίνια 4 ποτήρια γάλα 6 κουταλιές της σούπας …
Υλικά 2 φύλλα σφολιάτας Για την κρέμα 1 λίτρο πλήρες γάλα (4 ποτήρια) 9 κ.σ κορν φλάουρ (100γρ) 14 κ.σ …
Υλικά 400 γρ φύλλο σφολιάτας (σε θερμοκρασία δωματίου) Υλικά για την κρέμα 600 ml φρέσκο γάλα 1 πρέζα αλάτι 60 …