20 φρέσκες γαρίδες Νο 3-4 των 8-10 εκ. 300 γρ. κριθαράκι καλής ποιότητας 4 τομάτες 12 τοματίνια 30 γρ. ούζο …
Συνταγές με κρόκο Κοζάνης
-
-
Στις σούπες έχουμε αδυναμία, και μάλιστα όχι μόνο τον χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι.Για σήμερα λοιπόν το μενού έχει μια …
-
Η πεσκανδρίτσα είναι ένα πολύ ιδιαίτερο ψάρι.Όσο άσχημη είναι η όψη της, τόσο νόστιμη είναι η γεύση της.Έχει ελάχιστα κόκαλα, …
-
Η μαροκινή κουζίνα ένα μείγμα από αραβικές, ανδαλουσιανές και περσικές επιρροές, όπως αυτό το μαροκινό κοτόπουλο με κους κους που …
-
ασία ινδία 9 …αυτή την ονομασία το γνωρίζουμε κι εμείς…
-
Ένας χαλβάς υπέροχος χωρίς λάδι με καταπληκτικό άρωμα και γεύση!
-
Οπως συμβαίνει με όλες τις συνταγές της cucina povera, τα υλικά της συνταγής είναι αυτά που υπήρχαν συνήθως σε ένα …
-
Υλικά συνταγής ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 800 γρ. ψαχνό κοτόπουλο κομμένο σε μπουκιές 2 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδο 250 …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Η μπουγιαμπέσα δεν είναι ένα πιάτο γκουρμέ. Τα υλικά είναι ελάχιστα, τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον παίζει βέβαια το ψάρι και …
-
Το συγκεκριμένο, πάντως,είναι μια καλή εναλλακτική στο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο και διατροφικά πιο σωστό μιας και τα ρεβίθια …
-
Αχλάδι-σοκολάτα: ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς! Κι εδώ εύλογα αναρωτιόμαστε: «και με τι δεν ταιριάζει η σοκολάτα;» Ε, αφού έχει …
-
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
-
Και καθώς καθόμουν στο τραπέζι της κουζίνας και καθάριζα κάστανα, τα οποία είχα βράσει για να τα έχω έτοιμα στην …
-
Το νοστιμότερο συνοδευτικό ρύζι, με το απλούστερο food styling για το γιορτινό τραπέζι ή και το καθημερινό για τους μερακλήδες!
-
υλικά για 25 μπιφτεκάκια 600γρ μοσχαρίσιο κιμά 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα στο μούλτι 6 κουταλιές horseradish sauce 2 κουταλιές …
-
Υλικά για 4 μερίδες: 1) 4 φιλέτα γλώσσας 2) 3 κουταλιές της σούπας λευκό ξίδι …
-
Σήμερα μαγειρεύουμε μυδοπίλαφο με κρόκο Κοζάνης, γνωστός και ως Σαφράν. Το σαφράν είναι ένα θαύμα της φύσης, ένα ιδιαίτερο μπαχαρικό …
-
Υλικά – 500 γρ. φασόλια άσπρα γίγαντες ή ελέφαντες – 3 λίτρα νερό για το μαγείρεμα – 600 γρ. ξεφλουδισμένα …
-
Το πιο διάσημο Ισπανικό πιάτο στην χορτοφαγική εκδοχή του! της Βίκυς Χριστοπούλου
-
Η πέννες με αρακά και κρόκο είναι ένα πιάτο νόστιμο και πολύχρωμο. Γρήγορο και εύκολο στην προετοιμασία, με μια σάλτσα …