Ποιο είναι το αγαπημένο μου χειμωνιάτικο φαγητό; Οι λαχανοντολμάδες! Λεπτομέρειες που θα αναδείξουν τη συνταγή Το λάχανο πρέπει να είναι …
Συνταγές με λεμόνι
-
funkycook.gr
-
1 φύλλο υγράλατο μπακαλιάρο φιλέτο 2-3 πατάτες 3-4 καρότα 2-3 κολοκυθάκια 2 ξερά κρεμμύδια 1 μεγάλο λεμόνι 1 κ σούπας …
-
Το αγιολί (aioli) είναι για μένα η απόλυτη εναλλακτική της σκορδαλιάς που δε με πειράζει στο στομάχι και ως τέτοια …
-
-
Χρόνος Μαγειρέματος: 90 λεπτά Υλικά για 6 μερίδες : 1 κιλό κοτόπουλο σε κομμάτια 4 πατάτες 4 καρότα 1 κρεμμύδι …
-
Η κοτόσουπα αυγολέμονο είναι τοποθετημένη στο μυαλό των περισσότερων ως ένα χειμωνιάτικο φαγητό θαλπωρής που μας κάνει καλό, ειδικά όταν …
-
Υλικά για 4 άτομα: 150 γρ ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό και καλά στραγγισμένα 100 γρ ρύζι νυχάκι, μουλιασμένο για …
-
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
-
Συνταγή για παραδοσιακά γιουβαρλάκια. Με ένα από τα πιο ζεστά και κλασικά οικογενειακά φαγητά, ανοίγουμε ένα Σαββατιανό αρετσίνωτο. Συνταγή: Νένα …
-
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
-
Υλικά: 1πακετο φύλλο κρούστας 400 γρ καρύδι τριμμένο (χοντροσπασμενο) Μισο κ γαρύφαλλο σκόνη 1κ σ κανέλα σκόνη 2κ σ φρυγανιά …
-
Φτιάξτε συνοδευτικό – πρώτο πιάτο από ψητά μανιτάρια πλευρώτους λαδολέμονο. Υλικά για 6 μερίδες 1 1/2 κιλό μανιτάρια πλευρώτους τσαγιού …
-
Διαφορετική γαλοπούλα γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς
www.supersyntages.grby adminΗ συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
-
Μια σούπα την οποία μπορούμε να απολαύσουμε με ιδιαίτερη χαρά και να απαλύνει, να ζεστάνει και να χορτάσει ένα πειναμασμένο …
-
Βάζουμε τα μανταρίνια σε κατσαρόλα, με νερό που να τα σκεπάζει κατά δύο δάχτυλα, και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν, για …
-
Το χοιρινό με ρεβίθια είναι μια παραδοσιακή συνταγή σε πολλά μέρη της Ελλάδας και κυρίως στη Κρήτη, απ’ ότι μαθαίνω. …
-
Κοκκινιστά γιουβαρλάκια με αυγολέμονο, μην έχεις επιφυλάξεις, είναι μια φανταστική συνταγή για γιουβαρλάκια που μόνο αν τα δοκιμάσεις θα καταλάβεις …
-
1 γεμάτο κουταλάκι καπνιστή πάπρικα 1 γεμάτο κουταλάκι κύμινο 1/2 κουταλάκι σκόρδο σε σκόνη 1 λεμόνι 1 κρεμμύδι κομμένο σε …
-
Τα ψητά κυδώνια της κας. Θοδώρας (Βίντεο) Πάμε να φτιάξουμε γρήγορα κι εύκολα ψητά κυδώνια! Κλικ στο βίντεο εδώ:. Υλικά: …