Υλικά της συνταγής μας Bάση brownie 300 γρ. κουβερτούρα 52% 200 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 200 γρ. ζάχαρη καστανή …
Συνταγές με λικέρ πορτοκάλι με αλεύρι
-
-
Ελάτε να φτιάξουμε ακόμα ένα κέικ που θα αγαπήσουν τα παιδιά. Η σημερινή μας γευστική πρόταση συνδυάζει τα αμύγδαλα με ένα …
-
Γιορτινό τσουρέκι με υπέροχα αρώματα για το πρωινό και τον καφέ σας! Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι 1/2 κ.γ. …
-
150 γρ. Arla κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά 5 αβγά μεγάλα 3 γρ. αλάτι 350 γρ. ζάχαρη Ξύσμα από 3 πορτοκάλια …
-
Διπλά σοκολατένια, διπλά και τριπλά αμαρτωλή λιχουδιά.Παρά την πολλή σοκολάτα και το κακάο οι γεύσεις και η υφή της αφήνουν …
-
Το pampepato, pampapato ή panpepato είναι ενα παραδοσιακό γλυκάκι, που το συναντάμε στην Κεντρική και Βόρεια Ιταλία (στην Sabina, Ciociaria, …
-
με γέμιση cream cheese και τραγανή επικάλυψη (crumble) απο φυστίκια Αιγίνης και Cranberries! Ποιο μονδέρνο 🙂 και πιο γιορτινό δεν …
-
Υλικά: 1.5 ποτήρι ελαιόλαδο 1 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι ζάχαρη 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 1 κ.γ. σόδα ξύσμα …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Απο το Pontasserchio λοιπόν, η torta co’ bischeri διαδόθηκε στην γύρω περιοχή και στην πόλη της Πίζας και σήμερα παρασκευάζεται …
-
Μια υπέροχη γιαννιώτικη γαλατόπιτα με χειροποίητο φύλλο και σερβιρισμένη με σπιτική σάλτσα πορτοκάλι.