ΤΟΝΟΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ
Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο και σάλτσα ντομάτας που εντοπίσαμε σε ένα περιοδικό αφού φυσικά …
Πρόκειται για μια συνταγή με φρέσκο τόνο συνδυασμένο με μπρόκολο και σάλτσα ντομάτας που εντοπίσαμε σε ένα περιοδικό αφού φυσικά …
Για να “τσιμπολογάμε” λέω εγώ τώρα ετοιμάζονται διάφορα μεζεδάκια, ένα από αυτά κι ο γαύρος τυλιγμένος στα αμπελόφυλλα. Είναι ένας …
Από τον Chef Βασίλη Σικαλιά ,200 γρ. καλκάνι φιλέτο 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι ½ ματσ. μάραθο 1 …
Ένα πολύ νόστιμο παραδοσιακό πιάτο με άγρια αρωματικά χόρτα της Ελληνικής φύσης, ενισχυμένα από το καταπληκτικό άρωμα του μάραθου. Ο …
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,1 κ. μπακαλιάρο φιλέτο 300 γρ. μπαγιάτικο ψωμί 1 αβγό 1 κ.σ. μαγιονέζα Hellmann’s Real …
Για το σπανακόρυζο 100 γρ. πράσο, ψιλοκομμένο 100 γρ. κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα 60 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο 500 γρ. …
Από την Κωνσταντίνα Λίτσα Υλικά 6 μπαρμπούνια 4 λεμόνια Ρίγανη φρέσκια Μάραθο φρέσκο Σπόρους μάραθου Ελαιόλαδο Άλτις Αλάτι – πιπέρι…
Μιας και η ανάρτηση με την ψητή πέρκα και τις μαριναρισμένες αγκινάρες έκανε “φτερά” θα σας δώσω μια άλλη εκδοχή …
Η αγάπη μας για τα ψάρια και τις αγκινάρες είναι δεδομένη και μόλις οι αγκινάρες έκαναν την εμφάνιση τους στη …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 44” 10/01/2013, ΠΕΣΤΡΟΦΑ ΓΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ , ΜΑΡΑΘΟ ΚΑΙ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΖΑΡΙΟΥ, ΤΑΡΤΑΡ ΝΤΟΜΑΤΑΣ ΜΕ ΚΑΤΙΚΙ ΚΑΙ …
Στην προηγούμενη ανάρτηση σας έδειξα τον πλούτο της Ερυθράς θάλασσας, ψάρια και διάφορα θαλασσινά. Κι όταν κάποιος επισκέπτεται την τοπική …