Κολάρο από Σφυρίδα στη Σχάρα με Άρωμα Ασίας by admin 24/12/2022 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΑν δοκιμάσετε αυτό το Κολάρο από Σφυρίδα στη Σχάρα με Άρωμα Ασίας, δύσκολα θα ξανά μαγειρέψετε μια απλή ψητή σφυρίδα!…
Ψητό φιλέτο φρέσκου τόνου με αρωματική μαρινάδα chermoula by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΟ φρέσκος τόνος στην Ελλάδα είναι πονεμένη ιστορία. Και είναι κρίμα, γιατί έχουμε υπέροχο τόνο στη χώρα μας, στον οποίο…
ΤΗΓΑΝΙΤΟ ΨΑΡΙ ΜΕ ΤΡΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ (ปลาทอดสามรส) by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΗ αγαπημένη μας ταϊλανδέζικη κουζίνα φιλοξενείται για μια ακόμα φορά στο blog μας, με μία συνταγή για ψάρι. Τηγανιτό ψάρι…
Σεβίτσε λαυράκι με Mango by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤο σεβίτσε (ceviche) προέρχεται από το Περού, αλλά θα το συναντήσεις, σε πολλές παραλλαγές, σε όλη την Κεντρική και Νότια…
ΓΑΥΡΟΣ ΣΑΧΑΝΑΚΙ by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΠρέπει να σερβίρεται πάντα ζεστός ο πικάντικος αυτός μεζές και συνοδεύει απολαυστικά το ουζάκι μας χειμώνα-καλοκαίρι. Η ίδια συνταγή εκτελείται…
ΓΑΛΕΟΣ ΜΑΣΑΛΑ ΜΕ ΠΟΥΡΕ ΠΑΤΑΤΑΣ-ΜΑΝΙΤΑΡΙΩΝ by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΓια κάποιον ο οποίος ασχολείται με τη μαγειρική και του αρέσει να πειραματίζεται, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να…
Φιλέτο Βακαλάο με πατάτες και φρέσκα αρωματικά by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΈνα πολύ νόστιμο μαμαδίστικο πιάτο, που γίνεται πολύ εύκολα και γεμίζει όλη η κουζίνα με το απίστευτο άρωμα των φρέσκων…
Ψάρι στον φούρνο με πικάντικη μαρινάδα by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΥλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου…
Sate Lilit – Μπαλινέζικα κεμπάπ ψαριού by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΥλικά για 12 σατέ 750 γρ. φιλέτο ψαριού (πέρκα, μπακαλιάρο ή τόνο) 100 γρ. τριμμένη καρύδα μουσκεμένη σε 3-4 κουταλιές…
Λαβράκι με Ντοματίνια by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΌσοι από εσάς έχετε βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη, είμαι σίγουρος ότι θα θυμάστε τα πολύ νόστιμα sandwich με παλαμίδα, στη γέφυρα…
ΚΕΦΑΛΟΣ ΑΧΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΟλόφρεσκο ψάρι προμηθευτήκαμε σήμερα από τον ψαρά μας και αποφασίσαμε να το “μεθύσουμε”! Δηλαδή, μαγειρέψαμε μία συνταγή όπου το αχνίσαμε…
ΠΕΣΚΑΝΔΡΙΤΣΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΥΣΤΑΡΔΑΣ by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΑπό τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. πεσκανδρίτσα (ουρές) 4…
ΣΑΛΑΧΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ ΚΑ ΚΗΑΤ by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΠερνώντας από τη λαϊκή αγορά τις προάλλες, περάσαμε και από τον πάγκο του ψαρά μας, ο οποίος μεταξύ άλλων είχε…
Φιλέτα σκάρου με καραμελωμένη γλιστρίδα & τσίλι, να το ξαναπώ; by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΟ σκάρος είναι ψάρι που απαντάται στις Ελληνικές θάλασσες με ιστορικά στοιχεία από την Μινωική εποχή, γνωστός για τα «γλυκά»…
Τονάκι μαρινάτο, άριστα με τόνο by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΝαι η Ελληνική θάλασσα έχει από όλα, έχει και τόνους, των οποίων η γεύση είναι καταπληκτική και η κόκκινη σάρκα…
ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΥΛΙΚΑ : 5 Μπαρμπούνια (καθαρίζουμε και βγάζουμε τα φιλέτα) 1 φλ. χυμό ντομάτας 1 πορτοκάλι(αφαιρουμε τα φιλέτα και στίβουμε το…
ΦΙΛΕΤΟ ΨΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΜΕ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ by admin 27/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή800 γρ. φιλέτο ψαριού με σφιχτή σάρκα 8 σκελίδες σκόρδο 5 μικρές κόκκινες πιπεριές τσίλι 4 λάιμ 5 κλωνάρια κολίανδρος…
Ψαρόσουπα πικάντικη με ντομάτα by admin 08/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΥλικά συνταγής 1 κιλό από διάφορα βραστόψαρα 400γρ. γαρίδες (προαιρετικά) 2 καρότα τριμμένα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κρεμμύδι ολόκληρο 1…