Νόστιμο γαλακτομπούρεκο της μαμάς
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Μια ιδέα που είχε διαβαστεί εδώ και ένα χρόνο σε ένα από τα περιοδικά που μου στέλνουν τα παιδιά μου …
Ένα από τα πολλά πρόσωπα της πανακότας έχει γεύση Ανατολής. Υλικά Για τα φύλλα 200 γρ. φύλλο κρούστας 100 γρ. …
Ένα διαφορέτικο ραβανί με καταπληκτική κρέμα! Υλικά 3 αυγά 12 φλυτζάνι του τσαγιού σπορέλαιο 12 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα 34 …
Η συνταγή γι᾿ αυτό το «κολασμένο» γαλακτομπούρεκο, είναι της αγαπημένης μου θείας, της Ελένης. Είναι η συνταγή που έφτιαχνε στο …
Αλλά το παραδοσιακό έγινε κάπως πιο μοντέρνο και ελαφρώς διαφορετικό. Μεταμορφώθηκε σε μια μακριά φλογέρα με απόλυτα πορτοκαλένια κρέμα, και …
Η συνταγή από παμπάλαιο τετράδιο της οικογένειάς μου, και τα υλικά σε δράμια. Δεν γνωρίζω γιατί ονομάζονται ζουρναδάκια. Ίσως από …
Οπως τα κουκουτάκια που σας έδειξα πέρυσι, έτσι και ο μπακλαβάς που θα σας κεράσω σήμερα, είναι γλυκά που ετοίμαζε …
Μια συνταγή ζαχαροπλαστείου για τέλειο γαλακτομπούρεκο. Φτιάξτε το!! Θα σας ενθουσιάσει!!!…
Για να ξεκινήσουμε «γλυκά» την νέα χρονιά, ετοίμασα ένα από τα πιο αγαπημένα μου σιροπιαστά γλυκάκια σε μέγεθος μπουκίτσας, τα …
Με αυτό το γιορτινό γλυκάκι να ευχηθώ σε όλους Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία στα σπιτικά σας!!Χρόνια Πολλά δημιουργικά …
Υλικά 1 κιλό φύλλο κρούστας 200 γρ. κάστανα βρασμένα 150 γρ. φιστίκια Αιγίνης καθαρισμένα βούτυρο λιωμένο λίγο κανέλα λίγο γαρύφαλλο …
Για σήμερα, λοιπόν, ένα ρεβανί νοστιμότατο, γλυκύτατο και μαμαδίστικο…σχεδόν τρυφερό! Μια εκδοχή κλασσική, διαχρονική αλλά καθόλου βαρετή γιατί ποιος μπορεί …
ΥΛΙΚΑ για 1 λαμαρίνα φούρνου Για τη ζύμη 250 γρ. βούτυρο αγελάδος (ή μαργαρίνη με άρωμα βουτύρου), σε θερμοκρασία δωματίου …
ΥΛΙΚΑ1πακετο φυλλο κρουστας 400γρ βουτυρο αγελαδος αναλατο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ 5 αυγα1 1/2 λιτρο φρεσκο γαλα 400γρ ζαχαρη 200γρ ψιλο …
Μια διαφορετική ιδέα για γαλακτομπούρεκο του Στέλιου Παρλιάρου.
Αν και το ραβανί που όλοι γνωρίζουμε είναι λευκό εγώ θα σας προτείνω μία λίγο διαφορετική συνταγή που θα σας …