ΚΑΒΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Από την Άννα Σπηλιώτη ,1 κ. καβούρια [4 καβούρια] 1 κρεμμύδι 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο ½ πιπεριά πορτοκαλί ½ …
Από την Άννα Σπηλιώτη ,1 κ. καβούρια [4 καβούρια] 1 κρεμμύδι 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο ½ πιπεριά πορτοκαλί ½ …
Υλικά 3 σκελίδες σκόρδο 5 ασκαλώνια 100 γρ. καβουρντισμένα και αλατισμένα φιστίκια 100 γρ. τοφού (σφικτό) 500 γρ. βλαστάρια φασολιών …
Ενα από τα φαγάκια που φτιάξαμε την Καθαρά Δευτέρα και άρεσε σε όλους! Τελικά το γιουβέτσι είναι σταθερή …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 91” 18/03/2013 ΧΤΑΠΟΔΑΚΙ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΠΡΑΣΟ ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑ
Στη συνταγή ο συνδυασμός τους με το πορτοκάλι αναδεικνύει τη λεπτή γεύση τους, το τζίντζερ τους προσδίδει σπιρτάδα και ένταση …
1 κιλό καλαμαράκια1 κούπα λάδι1 ποτηράκι ούζο1 κ.σ μαραθόσπορο η μισό μάτσο μάραθα3 πράσα η 2 μάτσα φρέσκα κρεμμυδάκια…
Φρέσκα μύδια αχνιστά στη γάστρα με λαχανικά του χειμώνα. Μια συνταγή από την Ολλανδία με ελληνικά λαχανικά και θαλασσινά.
Μια συνταγή που πρέπει να δοκιμάσετε οπωσδήποτε! Ο συνδυασμός σουπιά-πράσο είναι μαγευτικός!
Μεγάλες γαρίδες με φρέσκα μυρωδικά και σάλτσα, σουφλέ με χονδρά μακαρόνια και τυριά. Ένα σουφλέ διαφορετικό με γεύση θάλασσας και …
1 κιλό (με το κέλυφος) μύδια 2 μέτρια κρεμμύδια 6 σκελίδες σκόρδο 1 μέτριο (μόνο το άσπρο μέρος) πράσα 1 …
Η συνταγή είναι απλή και γρήγορη και ταιριάζει τόσο σαν πρώτο πιάτο για στεγνό δεύτερο, ψάρι ή και κρέας, όσο …
ΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -1 κιλό σουπιές καθαρισμένες και πλυμένες -500 γραμ. κριθαράκι χονδρό -1 ποτήρι του κρασιού ελαιόλαδο -1 …
Είναι ιδανική για μπουφέ