Αγριογούρουνο στιφάδο by admin 27/02/2023 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΚυνήγι στο πιάτο μας! Οικογενειακός φίλος του πάτερ φαμίλια του το έδωσε πεσκέσι και αυτός με τη σειρά του στη…
Chutney με πράσινες ντομάτες by admin 25/02/2023 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΠάλι ένα chutney έφτιαξα μιας και στην αυλή της κόρης οι ντοματιές είχαν πολλά πράσινα ντοματίνια τα οποία πλέον δε…
Πως φτιάχνουμε Σπιτική κάπαρη by admin 25/02/2023 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΌταν στη μαζεύουν από το χωράφι, που ευωδιάζει… πως τη φτιάχνεις; Ευδοκιμεί σε αφθονία στα Κυκλαδονήσια. Απλά και εύκολα. ,…
Σούπα Τραχανά, η μοντέρνα! by admin 15/02/2023 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤο blog της “Οι συνταγές της Ασπρούλας“, είναι από τα πιο αγαπημένα Food Blogs με μεγάλο κοινό να το παρακολουθεί…
Kladdkaka – Σουϊδικό κέικ σοκολάτας με σοκολατένια γκανάς by admin 15/02/2023 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤο Kladdkaka είναι ένα κρεμώδες, fudgy και συμπαγές σοκολατένιο κέικ σουηδικής καταγωγής το οποίο αποφάσισα να κάνω ακόμα πιο σοκολατένιο…
Διπλή Πανακότα Παρλιάρου by admin 29/12/2022 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΑν είσαι λάτρης του διάσημου ιταλικού γλυκού, αυτή η διπλή πανακότα με δύο στρώσεις και λαχταριστό κραμπλ σοκολάτας θα σε…
Linguine al Pesto alla Genovese: Πέστο …κι’ έγινε! by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤο αυθεντικό pesto alla Genovese (πέστο βασιλικού) προέρχεται απ’ τη περιοχή Liguria στη Βόρεια Ιταλία που έχει πρωτεύουσα τη Genoa….
ΚΟΥΤΟΥΡΟΎΣΟΥ : ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΓΚΡΕΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ // I CUTURUSCIU by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤα cuturuscìu ή cuturùsciu είναι απλά κουλούρια από ζύμη ψωμιού, τα οποία είναι πολύ συνηθισμένα στην Νότιο Ιταλία κυρίως, και…
Πως να φτιάξεις την πιο γευστική σως καραμέλας βουτύρου! by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΗ σως καραμέλας βουτύρου μπορεί να δώσει ένταση σε κάθε γλυκό και την λατρεύουν μικροί και μεγάλοι. Μπορείς να κάνεις…
Τουρσί Λαχανικών / Pickled Vegetables by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΤο σημερινό μας ορεκτικό ήταν προορισμένο για την Καθαρή Δευτέρα που μας πέρασε αλλά καθυστέρησε λιγάκι. Παραμένει όμως επίκαιρο για…
Σοκολατένιο Κέικ με Espresso, Μασκαρπόνε και Καραμέλα by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΝαι, είμαι coffeholic και το πιο αγαπημένο μου σοκολατένιο κέικ περιέχει καφέ, η παρακάτω συνταγή είναι βασισμένη σε αυτό το…
Σπιτικό φυστικοβούτυρο by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΕίναι γρήγορο και πανεύκολο να φτιαχτεί, και το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν δυνατό επεξεργαστή τροφίμων. Ιδού λοιπόν, το δικό…
ΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΗ ΠΑΝΤΣΕΤΑ // PANCETTA TESA FATTA A CASA by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΗ παντσέτα τέζα (pancetta tesa) είναι ένα είδος παστού αλλαντικού, το οποίο είναι πολύ συνηθισμένο στην Ιταλία. Θα μπορούσαμε να…
Χριστόψωμο εύκολο by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΧωρίς προζύμι και παίδεμα στο ψήσιμο! Γευστικό που η ζύμη του μοιάζει σαν το ψωμί. Φτιάχνεται γρήγορα και γίνεται αφράτο!…
Φασόλια “alla Trinità” Από την Άγρια Δύση του 1870 by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΕάν σας ζητούσα να μου πείτε μια σκηνή από κάποια ταινία που έχετε δει διαχρονικά που να είναι η …“γαστρονομική”…
Ελίες Ζαρωμένες ή Θρούμπες, στο κοφίνι by admin 29/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΘρούμπα ονομάζεται η ποικιλία ελιάς, που ωριμάζει πάνω στο ελαιόδενδρο και γλυκαίνει από μόνη της.Η ποικιλία αυτή καλλιεργείται κυρίως στη…
Πέστο Λιαστής Ντομάτας/Sun Dried Tomato Pesto by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΝομίζω πως μπορώ πια να το πω με βεβαιότητα, δεν έχουμε οργανωθεί ακόμη. Όσο και να προσπαθούμε να έχουμε ένα…
ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΤΟΥΡΣΙ by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΓια βάζο ενός κιλού:Πράσινες ντομάτες τόσες ώστε να χωράνε στο βάζο και να μένουν 2-3 εκ. κενός…
ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΝΑ… διατηρείς αμπελόφυλλα σε βάζο by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΑπλός και νοικοκυρεμένος τρόπος για να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας ντολμαδάκια όποια στιγμή του χρόνου θέλουμε.
ΕΛΙΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΗ // OLIVE VERDI IN SALAMOIA by admin 28/12/2021 (0) Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση Συνθηματικό Να με θυμάσαι Δεν έχεις λογαριασμό; ΕγγραφήΗξερα ότι πριν βάλουμε τις ελιές στην άλμη, έπρεπε πάλι να τις ξεπικρίσουμε. Μου είπαν όμως οι γειτόνισσες στο χωριό,…