Γαλατερά και αυγοκούλουρα : τα πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης
cretangastronomy.blogspot.com
Τα παραδοσιακά πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης δεν είναι τα τσουρέκια με τη μορφή και τη διαδικασία που τα φτιάχνουμε σήμερα. …
Τα παραδοσιακά πασχαλινά ψωμιά της Κρήτης δεν είναι τα τσουρέκια με τη μορφή και τη διαδικασία που τα φτιάχνουμε σήμερα. …
ΥΛΙΚΑ 2 κιλά αλεύρι για τσουρέκι 600 γρ. ζάχαρη 80 γρ. μαγιά μπύρας κανελόνερο (νερό στο οποίο έχουμε βράσει κανέλα) …
ΥΛΙΚΑ 2 κιλά αλεύρι για τσουρέκι 600 γρ. ζάχαρη 80 γρ. μαγιά μπύρας κανελόνερο (νερό στο οποίο έχουμε βράσει κανέλα) …