Κροκέτες μπακαλιάρου
Μήπως ότι αναζητάς συνταγή για να φτιάξεις διαφορετικά τον παστό μπακαλιάρο αυτή την 25η Μαρτίου? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! …
Μήπως ότι αναζητάς συνταγή για να φτιάξεις διαφορετικά τον παστό μπακαλιάρο αυτή την 25η Μαρτίου? Μπορεί ναι, μπορεί και όχι! …
Σκέφτηκα να σας προτείνω μια πιο σύγχρονη, οικονομική και πρακτική λύση για μοντέρνα νοικοκυριά που δεν έχουν χρόνο για πολλά-πολλά. …
Ένα νοστιμότατο πιάτο με παστό βακαλάο, Κερκυραϊκό ή Λευκαδίτικο, όπως διατείνονται οι Επτανήσιοι φίλοι μου. Τώρα που χειμώνιασε σας προτείνω …
4 φιλέτα σολομού 1 μικρό κρεμμύδι σε φετάκια 1 πράσο σε κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι σε κομμάτια 1 λεμόνι σε …
Γλώσσες φιλέτο πανέ στο φούρνο αντί για τηγάνι, διαίτης.
Το ψάρι αυτής της βδομάδας ήταν γλώσσες και τις φάγαμε τηγανιτές ή αλλιώς πανέ. Πανεύκολο φαγάκι και πολύ φιλικό στα …
Προσωπικά θυμάμαι τις γιαγιάδες και τους παππούδες μου, να λένε διάφορα σχετικά με το θέμα καθώς την Κυριακή των Βαϊων …
Δείτε όλα τα μυστικά για τον τέλειο μπακαλιάρο σκορδαλιά! 2 φύλλα ξαρμυρισμένο μπακαλιάρο (δείτε στα tips) ελαιόλαδο για το τηγάνισμα …
Τραγανό πανάρισμα που θα απογειώσει το φιλέτο του μπακαλιάρου. Αγαπημένο πιάτο μικρών και μεγάλων. Υλικά: (για 4 μερίδες) 4 …
Υλικά Μπακαλιάρος 1 1/2 κιλό φρέσκος ή κατεψυγμένος Καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ Αλάτι Για …
Υλικά 1½ κιλό φιλέτα πέρκας (αν είναι πολύ μεγάλα τα κόβουμε σε μικρότερα κομμάτια) 6 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και …
Ένας καταπληκτικός μεζές για ουζάκι και ταυτόχρονα ένας πολύ ωραίος τρόπος να “ψήσουμε”τα παιδιά μας να τις φάνε. Αν τις …
ΥΛΙΚΑ Για τον μπακαλιάρο: 1 μεγάλο φιλέτο παστό μπακαλιάρο περίπου 1 κιλό 1 αυγό 330 ml σόδα (ή μπύρα) 200 …
Υλικά Κολιοί 8 τεμ Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Αλάτι Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
Νοστιμότατες και τραγανές κροκέτες με αρωματικά χόρτα για ορεκτικό ή για κύριο πιάτο! Διαλέγουμε φιλέτα παστού βακαλάου με αρκετό κρέας, …
3 κουταλιές βούτυρο 3 κουταλάκια αλεύρι γενικής χρήσης 1 φλ. ζωμός ψαριού ή νερό ή ζωμός από κύβο 6 κουταλάκια …
Σήμερα έχουμε ένα ουζομεζεδάκι τέλειο, σαρδέλες γεμιστές! Λίγο μπελαλίδικες ειδικά αν ψαρεύετε και εσείς όπως κι εγώ ακόμα και τα …
Το μυρωδάτο μείγμα της επικάλυψης νοστιμίζει και προφυλάσσει την ευαίσθητη σάρκα των ψαριών, ενώ η μαγιονέζα εντείνει το ζουμερόν του …
Τηγανητος μπακαλιαρος, βουτηγμενος στο πιο υπεροχο κουρκουτι με μαγια μπυρας. Το αποτελεσμα ειναι μια απιστευτα αφρατη και τραγανη κρουστα, που …