Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια Μπορείτε βέβαια να χρησιμοποιήσετε και άλλο είδος …
Συνταγές με αλεύρι σκληρό
-
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
-
-
200 γρ αλεύρι σκληρό 30 γρ κορν φλάουρ 230 ml νερό 1/2 φακελάκι ξηρή μαγιά ή 1 κτγ φρέσκια 1 …
-
-
Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατεύετε το αλεύρι, τη ξηρή μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι μαζί. Προσθέστε το ελαιόλαδο και …
-
Σήμερα δεν φτιάχνουμε ολόκληρη την πίτα αλλά εξειδικευόμαστε μονάχα στο φύλλο της, το οποίο κάνει για οποιαδήποτε γέμιση θες. Σου …
-
-
Οι λουκουμάδες αποτελούν αγαπημένη λιχουδιά των παιδιών. Εμείς σήμερα θα πειραματιστούμε με την κλασική συνταγή και θα της προσθέσουμε μπανάνες …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
ΥΛΙΚΑ 100 γρ χλιαρό νερό 200 γρ χλιαρό γάλα 5 γρ μαγιά σκόνη 1 κουταλάκι ζάχαρη ή μέλι 400 γρ …
-
Κριτσίνια καρότου Υλικά: • 180 γρ καρότο, καθαρισμένο • 80 γρ ελαιόλαδο • 30 γρ • 20 γρ • 150 …
-
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // GRISSINI INTEGRALI AL LIEVITO MADRE
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Νόστιμα κριτσίνια ολικής, φυσικά με φυσικό προζύμι! Μπορείτε να διαφοροποιήσετε τις αναλογίες και τα είδη …
-
Για το χωριάτικο φύλλο. 700 γρ. σκληρό αλεύρι. 300 γρ. χωριάτικο κίτρινο αλεύρι. 100 γρ. ελαιόλαδο. ζάχαρη. 1 σφηνάκι τσίπουρο. …
-
Αγαπάμε πολύ το τσουρέκι και το φτιάχνουμε σε χιλιάδες παραλλαγές όπως αυτή που θα σας δείξω σήμερα!! Το κλασικό τσουρέκι …
-
Ένα πολύ αφράτο κέικ που η υφή του μοιάζει λίγο με τσουρέκι και είθισται να τρώγεται τα Χριστούγεννα. Υλικά για …
-
Είναι ψωμάκια γαλλικης προέλευσης που έχουν βούτυρο και αυγά, η ψίχα τους γίνετε πλούσια σε γεύση και αφράτη σε υφή. …
-
Τα κρουασάν, σήμα κατατεθέν της Γαλλίας τρώγονται κυρίως το πρωί αλλά και σε όποια άλλη ώρα της ημέρας επιθυμεί ο …
-
Το πιο ξακουστό γλύκισμα που είναι το σύμβολο της πρωτοχρονιάς, και το πρώτο γλυκό που τρώμε μετά την αλλαγή του …
-
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
-
Με λίγο νερό, αλεύρι και υπομονή φτιάχνεις ζύμη και ανοίγεις σπιτικό φύλλο με άζυμο ζυμάρι, δηλαδή μία ζύμη που δεν …
-
Αφράτο ζυμωτό ψωμί με πολύχρωμες πιπεριές, ελιές καλαμών πράσινες-μαύρες και φρέσκο βασιλικό, μοσχοβολάει νόστιμη ελληνική γη! Ένα ψωμί που το …