ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΠΙΚΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ // BABA’ AL CIOCCOLATO E COINTREAU
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Τα ροξάκια είναι παντώς καιρού και γεμάτα νοσταλγία. Η παρασκευή τους είναι σχετικά εύκολη, η μόνη δυσκολία τους είναι … …
Αγαπημένο γλυκό ο μπαμπάς, τον έχουμε ξαναδοκιμάσει στο laboratorio, στην κλασσική ναπολιτάνικη συνταγή (εδώ), αλλά και σε μία παραλλαγή με …
Παλιότερα είχα φτιάξει ατομικούς μπαμπάδες με ρούμι. Τώρα έφτιαξα αυτό το μπαμπά λίγο πιο εορταστικό μιας και οι μέρες το …
ΥΛΙΚΑ 300gr. αλεύρι δυνατό 80gr. φρέσκια μαγιά 1 φλιτζάνι γάλα (χλιαρό) ½ φλιτζάνι ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 100gr βούτυρο 4 …
Αυτό είναι το αυθεντικό εκμέκ της πόλης. Είναι δοκιμασμένο άπειρες φορές! Πιστεύω πως είναι η καλύτερη συνταγή που κυκλοφοράει στο …
Υλικά Μπαμπάδες 225 γρ. αλεύρι σκληρό 20 γρ. κακάο 10 γρ. μαγιά νωπή ή 5 γρ. ξερή 1 πρέζα αλάτι …
Υλικά: 1/2 κιλό αλεύρι σκληρό 100 γρ μαργαρίνη 50 γρ ζάχαρη 50 γρ μαγιά 100 γρ γάλα 2 αβγά λίγο …
Μουσταλευριά, συνταγήΧρειαζόμαστε:Για 5 ποτήρια μούστο 1 ποτήρι αλεύρι για όλες τις χρήσεις( κάθε περιοχή έχει και την παραλλαγή της, το …