Πέστροφες τηγανητές με βούτυρο σερβιρισμένες με αμύγδαλα
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
Η υπέρβαση του τηγανητού ψαριού στο σπίτι μας είναι αυτή της τηγανητής πέστροφας όχι συχνά βέβαια, ευτυχώς δεν τις βρίσκω …
8 φιλέτα τσιπούρας (ή άλλο φιλέτο ψάρι) 50 γρ. μουστάρδα 40 γρ. μαργαρίνη 3 κ.σ.ελαιόλαδο 6 φέτες ψωμί του τοστ …
2 τσιπούρες φιλεταρισμένες (4 φιλέτα) 2 κ.σ. μουστάρδα 30 γρ. μαργαρίνη 30 ml ελαιόλαδο 2 φέτες ψωμί του τοστ 1 …
Οι σαρδέλες είναι από το πιο θρεπτικά και υγιεινά ψάρια, αλλά σε άλλους αρέσουν πολύ και σε άλλους καθόλου… ούτε …
Υλικά για 4 άτομα: 8 φιλέτα γλώσσας καταψυγμένα 100 γρ περίπου. γαρίδες βρασμένες 30 γρ βούτυρο 100 γρ κρέμα γάλατος …
Μπορεί να μην φτιάχνω συχνά ψάρι, αλλά όταν φτιάχνω το κάνω νόστιμο 🙂 Η παρακάτω συνταγή έγινε στα πλαίσια “μαγειρεύω …
Υλικά 400 γρ. παστός μπακαλιάρος (από το λεπτό μέρος) 100 γρ. ξεφλουδισμένα αμύγδαλα 1 λεμόνι 60 γρ. της κούπας ελαιόλαδο …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με κουτσομούρες. Η σάλτσα ρόκας, μπορεί να συνοδεύσει όλα τα ψάρια, τα κρεατικά, τις σαλάτες …
Κάποια μέρα που θα φτιάξετε ένα τηγανητό ψαράκι αλείψτε το με αυτό το μείγμα για να απογειώσετε τη γεύση του …