Ένα πολύ καλό χωνευτικό και όχι μόνο…
Συνταγές με ανθόμελο
-
cookpad.com
-
Πολύ γευστικά και ελαφριά cookies, χωρίς γλουτένη, πλούσια σε πρωτεΐνες και “καλά” φυτικά λιπαρά. Ενδείκνυνται για χορτοφάγους, αλλά και όλους …
-
Τρία (ή τέσσερα με το μέλι) υλικά, τρεις κινήσεις και 4 λεπτά για ένα γλυκάκι πανεύκολο που θα το απολαύσεις …
-
Η cicerchiata (τσιτσερκιάτα) είναι ένα γλυκό χαρακτηρισμένο ως “παραδοσιακό αγροτικό προϊον” (PAT) στις περιοχές Abruzzo, Molise, Marche της Κεντρικής Ιταλίας, …
-
Μια εξαιρετική συνταγή για μελομακάρονα με πλούσιο άρωμα από το “Κοπιάστε στην κουζίνα μου”
-
200 ML ΓΑΛΑ ΠΛΗΡΕΣ 200 ML ΝΕΡΟ 175 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 1/4 Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 6 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΚΗ 235 ΓΡ. …
-
Άκρως καλοκαιρινό, πρωτότυπο, γευστικότατο και εύκολο αυτό το γλυκό θα γίνει το αγαπημένο σας, αφού εκτός της γεύσης του είναι …
-
Οι μπάρες δημητριακών είναι αρκετά δημοφιλείς, καθώς αποτελούν ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ, κατάλληλο για όλους όσους προσέχουν την διατροφή …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Τα μοντέρνα μαριτότσι, έχουν μακρόστενο σχήμα, συνειρμικά φαλλικό, ενώ εμπλουτίζονται με ζαχαρωμένα φρούτα, σταφίδες και κουκουνάρια, όλα υλικά πολύ αγαπητά …
-
TORTA BONISSIMA : ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΝΑ ΜΕ ΜΕΛΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΠολύ απλή η συνταγή της bonissima, βασική προϋπόθεση επιτυχίας είναι να χρησιμοποιήσετε υλικά πρώτης ποιότητας. Είναι μια ιδιαίτερα νόστιμη σκεπαστή …
-
Αυτή είναι η τρίτη συνταγή για πανετόνε που δημοσιεύεται στο laboratorio; πριν 3 χρόνια είχα ξεκινήσει από τα δύσκολα, φτιάχνοντας …
-
Σήμερα είμαστε καλεσμένοι στης Donatella και στο blog της L’ingrediente perduto (το χαμένο συστατικό) για να φτιάξουμε όλες μαζί ένα …
-
Τα μελομακάρονα μου είναι πάντα από αυτά που λιώνουν στο στόμα, δεν είναι σκληρά σαν πέτρες, μελωμένα όσο πρέπει και …
-
Πήραμε έτοιμες μπάρες δημητριακών (διάφορες γεύσεις) για να τις έχουμε ως εναλλακτικό γλυκάκι για τις μέρες του σχολείου. Μια όμως …
-
Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της …
-
Τα πιο γευστικά, αρωματικά μπισκοτάκια λεμονιού, που λιώνουν στο στόμα! Η συνταγή είναι του μοναδικού Luca Montersino. Φτιάχνονται πολύ εύκολα …
-
Μια πεντανόστιμη αμυγδαλόπιτα, αφράτη και ζουμερή, σκεπασμένη με υπέροχη καραμελλωμένη κρούστα! Η συνταγή είναι απο την σύγχρονη τουρκική κουζίνα και …
-
Υλικά1 και 1/2 κιλό μοσχάρι 10 μέτριες πατάτες 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα 2 κουταλιές …
-
…Εκείνο που με ξετρέλανε ήταν οι κολοκυθοκεφτέδες της και πήγα στην κουζίνα για τη συνταγή. Είναι η δεύτερη εκδοχή κολοκυθοκεφτέδων …
-
Υπέροχο παγωτο φυστίκι, με φυσικό πρασινωπό χρώμα, χωρίς χρήση χρωστικών! Το μικρό μυστικό ειναι η χρήση της φυστικόπαστας, αντι για …