Κουλούρες γεμιστές
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Ξηρή μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ 2 φακελάκια Ζάχαρη 1 …
Υλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 κιλό Ξηρή μαγιά στιγμής ΓΙΩΤΗΣ 2 φακελάκια Ζάχαρη 1 …
Αυτό το τυροψωμάκι το έφτιαξα μια Κυριακή που είχα ξεμείνει από ψωμάκι. Ένα νόστιμο και αφράτο ψωμάκι με ανθρακούχο νερό …
ΥΛΙΚΑ 500 g αλεύρι ζύμες 100 g ανθότυρο 2 κουταλάκια του γλυκού ξερή μαγιά 2 κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη 100 …
σήμερα, μπαίνουμε στην κουζίνα και φτιάχνουμε αυτό το νοστιμότατο τυρόψωμο-πίτα! Πανεύκολο… ακόμη και για τον πιο αρχάριο στην κουζίνα και …
Τα κιτρινοκούλουρα της Αστυπάλαιας είναι τοπικά παξιμάδια που περιέχουν σαφράν, όπου τους προσδίσει το χαρακτηριστικό χρώμα, χλωρή ένα τοπικό Αστυπαλίτικο …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 500γρ. αλεύρι 25γρ. μαργαρίνη 25γρ. νωπή μαγιά 1 κ.σ. ζάχαρη 25ml γάλα 250ml νερό 1 …
Την εποχή που όλα ήταν αλλιώς, για πρωινό ή απογευματινό κολατσιό, αλλά και όταν ζύμωναν ψωμί, οι γιαγιάδες και οι …
Μια πολύ όμορφη ιδέα για γιορτινό τραπέζι ή μπουφέ έχουμε σήμερα! Γεμιστά ψωμάκια, που το δίπλωμά τους θυμίζει τριαντάφυλλο. Τέτοιου …
Από τον Κωστή Ζαφειράκη Ημερομηνία Προβολής: 3/5/2012…
Η φοκάτσια είναι ιταλικό επίπεδο ψωμί που νοστιμίζει με ελαιόλαδο, μπαχαρικά, τυριά, ντομάτα και όποιο άλλο υλικό μας αρέσει. Δοκίμασα …