Χοιρινή σπάλα με πατάτες και σάλτσα μήλου
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, άκοπη σε δίχτυ ή καλά τυλιγμένη με σπάγκο για μαγείρεμα …
Υλικά για 4 άτομα: 1200 γρ. χοιρινή σπάλα χωρίς κόκκαλο, άκοπη σε δίχτυ ή καλά τυλιγμένη με σπάγκο για μαγείρεμα …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Ο όρος «καπαμάς» είναι τούρκικης προέλευσης και αναφέρεται σε ένα φαγητό το οποίο μαγειρεύεται στην κατσαρόλα με κλειστό το καπάκι …
Τρυφερά και ζουμερά παϊδάκια για την Τσικνοπέμπτη μας. Ένα Barbecue πιάτο που θα εντυπωσιάσει με την γεύση του.
Νοστιμότατο ρολό από χοιρινό μπούτι, μια συνταγή του Ακη Πετρετζίκη που αξίζει να δοκιμάσετε.
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ 3 750 ml Κουμανταρία 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 500 γρ. μανιτάρια 2 καρότα τριμμένα 3 …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Υλικά για 4 μερίδες 2 χοιρινά κότσια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 500 ml μπύρα 125 ml κρέμα …
1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 σκόρδο 1 σέλερι 3 αστεροειδείς γλυκάνισους …
Κάθε άλλο παρά γρήγορη η συνταγή μας, όμως αν την φτιάξετε δεν θα θέλετε να ξαναφάτε άλλο κοκκινιστό.
2 κιλά σιδηρόδρομος μοσχαρίσιος 2 καρότα 2 κλωνάρια σελερι 1 κρεμμύδι 1 μπουκάλι αγιωργίτικο κόκκινο κρασί 1 λίτρο ζωμό κότας …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …