Δεν προλάβαινα να τους σερβίρω! Χοιρινή σπάλα με γλυκοπατάτες στη γάστρα!
Αυτή τη συνταγή με χοιρινό κρέας την κάνω όλο το χρόνο και είναι από τις αγαπημένες μου. Χοιρινή σπάλα στη …
Αυτή τη συνταγή με χοιρινό κρέας την κάνω όλο το χρόνο και είναι από τις αγαπημένες μου. Χοιρινή σπάλα στη …
1 κιλό περίπου μοσχαράκι ελιά ή σπάλα κομμένο σε μικρά ομοιόμορφα κομμάτια. 1 μεγάλο κρεμμύδι λευκό (κομμένο σε μικρά καρέ). 2 …
Το μοσχάρι κυδωνάτο είναι μια Μικρασιάτικη συνταγή, κυρίως των Ελλήνων της Σμύρνης που ήρθε με τους πρόσφυγες στην ηπειρωτική και …
700 γραμμάρια λαιμός ή σπάλα κομμένο σε κύβους 150 ml κρασί λευκό ξηρό 80 ml νερό ζεστό 20 γραμμάρια βούτυρο …
Συνταγή για μπριζόλες με μανιτάρια, μήλα μπέικον και κρέμα γάλακτος. Υλικά για 4 μερίδες 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού βούτυρο ανάλατο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Μια συνταγή πλούσια σε γεύση. Παραδοσιακή φασολάδα με χοιρινό και πράσο. Ιδανική για τους χειμωνιάτικους, κρύους μήνες. Νόστιμη και απολαυστική! …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Απολαυστικές, τρυφερές, ζουμερές χοιρινές μπριζόλες λαιμού με μια υπέροχη σάλτσα μανιταριών! Υλικά: 4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού 400 γρ μανιτάρια κονσέρβα ή …
Αυτό το χοιρινό ρολό γεμιστό είναι εγγύηση επιτυχίας, νοστιμιάς και γεύσης και η σάλτσα με το μέλι ονειρική. Το ψήσιμο …
Με αυτή τη συνταγή για φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ chimichurri και ψητά μανιτάρια μπορείτε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας και …
Αυτή η συνταγή για Rib Eye με Σάλτσα Κόκκινου Κρασιού είναι πολύ απλή και η επιτυχία της βασίζεται στην πολύ …
Με τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα …
Υλικά συνταγής 4 χοιρινές μπριζόλες 2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1/2 ποτηράκι κρασί …
Κρασάτο μοσχαράκι που λιώνει στο στόμα, σερβιρισμένο σε βουτυρωμένη “φωλιά” τριμμένης τηγανητής πατάτας…
Υλικά συνταγής μοσχάρι γάλακτος: 1 1/2 κιλό ντομάτες: 6 τριμμένες, χωρίς φλούδες και σπόρους κύβος λαχανικών: 1 συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας: …
Και μια συνταγή για το οικογενειακό τραπέζι της Κυριακής όταν γιορτάζουμε κάτι ιδιαίτερο και θέλουμε να εντυπωσιάσουμε και να ευχαριστήσουμε …
Εύκολη η σημερινή μας συνταγή αλλά δεν υπολείπεται σε νοστιμιά.Φτιαγμένη από μαλακό μοσχαράκι σε λευκή σάλτσα.Επέλεξα να προσθέσω και μαύρες …
Υλικά συνταγής νουά μοσχαρίσιο: 1½ κιλό βούτυρο: 2-3 κουταλιές σούπας βούτυρο ελαιόλαδο: 2 κουταλιές σούπας αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε κρασί: …
Το Svickova είναι μοσχαρίσιο κρέας με λαχανικά. Είναι πολύ εύκολο, αν και θέλει λίγη υπομονή στο ψήσιμο και στο μαρινάρισμα. …