Η ζύμη θα είναι ελαφρά κολλώδης και αραιή. Ιδανικά η θερμοκρασία χώρου πρέπει να είναι γύρω στους 25°C. Αν ο …
Συνταγές με βύνη
-
www.argiro.gr
-
ΣΑΡΝΤΕΝΆΪΡΑ : ΝΟΣΤΙΜΗ ΦΟΚΆΤΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SANREMO // SARDENAIRA
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΜπορείτε να φανταστείτε μία αφράτη φοκάτσα, γαρνιρισμένη με σάλτσα ντομάτας, αντζούγιες και άρωμα μεσογειακό? Πάμε να γνωρίσουμε ακόμη μία από …
-
ΚΟΥΤΟΥΡΟΎΣΟΥ : ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΓΚΡΕΚΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ // I CUTURUSCIU
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΤα cuturuscìu ή cuturùsciu είναι απλά κουλούρια από ζύμη ψωμιού, τα οποία είναι πολύ συνηθισμένα στην Νότιο Ιταλία κυρίως, και …
-
ΦΡΙΖΈΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ // FRISELLE E CAPONATA NAPOLETANA
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΠροϊόν της φτωχικής κουζίνας, παρακευάζεται με πολύ απλά υλικά : αλεύρι από κριθάρι ή από σκληρό σιτάρι (κίτρινο) ή μίγμα …
-
Ακόμη μία συνταγή γιά φοκάτσα, με υπέροχη, αφράτη ψίχα και τραγανή κόρα! Το μυστικό γιά την αφράτη ζύμη είναι βέβαια …
-
ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΜΑΚΡΑΣ ΩΡΙΜΑΝΣΗΣ, ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΠιστεύω ότι ένα ωραίο, φουσκωτό ψωμί με τραγανή κόρα και μεγάλες τρύπες στο εσωτερικό του, είναι το όνειρο κάθε εραστιέχνη …
-
Ένα πολύ εύκολο και γρήγορο σταφιδόψωμο χωρίς μαγιά που δε χρειάζεται ούτε ζύμωμα, ούτε φουσκώματα. 450 γρ αλεύρι 250 ml …